SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dua ve Destek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:16:58
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 10 Ağustos cumhurbaşkanı seçiminde halkın milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçeceğini söyledi. 

Milletvekili Çalık beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile Büyükşehir Belediyesinin alt yapı hizmetlerinden sorumlu yöneticileri ile birlikte Doğanyol ilçesinin Gökçe Mahallesini (Beldesini) ziyaret etti.

Ziyarette esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret eden Çalık, vatandaşlar ile de sohbet etti. Yapılan sohbet toplantısında konuşan Çalık, “10 Ağustos için durmak yok yola devam. 7 Ağustos’ta sayın başbakanımız Malatya’ya geliyor. Bütün Malatyalılar olarak sayın Başbakanımızı coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Biz çatının değil, milletin adamını Çankaya’ya çıkartmak istiyoruz. Halkımız ile birlikte mücadeleyi hep verdik, vermeye devam ediyoruz. Gökçe, 10 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’a destek verecek ve kendi adamını, milletin adamını İnşallah Çankaya’ya çıkartacak. Sizden sayın başbakanımız için dua ve destek istiyoruz” dedi.

Çalık sohbeti esnasında vatandaşlardan gelen içmesuyu, suluma suyu ve yol problemleri ile ilgili olarak vatandaşlardan gelen talepleri de aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız