SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dua ve Kurbanla Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Kırlangıç şantiyesi 2010 yılı yeni sezon açılışını yaptı.

Asfalt yapımında kullanılan mıcır ve elek altı diye tabir edilen hammadde malzemesinin temin edildiği Kırlangıç Şantiyesinde baharın gelmesi ile yeni sezonuna kurban kesilerek başlandı.

Açılışa İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcısı Murat Türksoy, birim daire müdürleri, Yol İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Alattin Erhan ve şantiyede çalışanlar katıldı. Şantiye çalışanlar tarafından alınan kurban kesildikten sonra bir konuşma yapan Genel sekreter yardımcısı Murat Türksoy, "Kurbanın kesiliş amacı Allahtan kazasız ve belasız bir yıl geçirmek temennisidir. Bu iş yerinde iş güvenli açısından çok dikkat edilmesi ve önemsenmesi gereken bir konudur. Öncelikle iş güvenenliğine çok önem vermemiz gerekir. İşe başlamadan önce gerekli olan can ve mal güvenliği tekbirleri almalıyız. Ondan sonra işe başlamalıyız" dedi.

"Şantiyenin çeşitli birimlerinde 18 kişi çalışmaktadır. 2009 yılında 8 bin ton mıcır,40 bin ton elek altı üretimi yapılırken, 2010 yılında çalışmalarımızı 2 katına çıkaracağımıza inanıyorum'' diyen Türksoy, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sendika iş yeri temsilcisi Alaattin Erhan getirmiş olduğu tatlılar ikram edildikten sonra dua edilerek şantiyede kazasız belasız bir yıl geçirilmesi temenni edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız