SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dualara Talibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz beddualara değil, dualara talibiz. Kimseye de beddua etmedik. Allah’ın izniyle de etmeyeceğiz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Arapgir Belediye Başkanı ve AKP Arapgir Belediye Başkan Adayı Haluk Çömertoğlu ile birlikte ilçeye bağlı köy ziyaretlerini sürdürdü.

Ziyaretler esnasında konuşan Çalık, “30 Mart çok önemli bir milat. Hepimizin sandık başına gitmemiz ve oylarımızı kullanmamız gerekiyor. Oylarımızı kullanırken nereye kullandığımızı ve niçin kullandığımızı çok iyi bilmemiz lazım. Arapgir’de çok çalışkan ve cömert bir Belediye Başkanımız var, Haluk Çömertoğlu Arapgir’de çok güzel hizmetler yaptı. Sizlerin verdiği oylarla Türkiye daha da büyüyerek, hizmete dönüştürerek yoluna devem edecektir. 17 Aralık darbesini yapanlarda sizin sayenizde gereken bütün cevapları alacak” ifadelerini kullandı.

Köy ziyaretlerinde kadınların ilgisiyle karşılaşan Çalık, kadınlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Çalık, “Milletin AK Parti’ye olan sevdası Allah’ın bize bir lütfü. Büyükşehir ile birlikte tüm alt yapı sorunlarınızı büyükşehir ve ilçe belediyemiz çözecek. Hizmetin adresi AK Parti’dir. Türkiye’de çok şey yaptık” diye konuştu.

Çalık konuşurken, mikrofonu alan bir kadın Türkçe ve Kürtçe “Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz. Öyle az, maz değil, çok seviyoruz. Hepside duysun” dedi. Bunu üzerine Çalık, “Benim konuşmama gerek yok. Biz beddualara değil, dualara talibiz. Kimseye de beddua etmedik. Allah’ın izniyle de etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Arapgir Belediye Başkan Adayı Çömertoğlu, köylerdeki tüm ihtiyaçları hızlı bir şekilde gidermeye çalışacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız