SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dualarını Eksik Etmesinler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:41:08
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor takım kaptanı Ramazan Kahya, şampiyonluk ipini göğüslemeye 2 maç kaldığını hatırlatarak, "En yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını 3'e çıkardık. Kalan 2 final maçımızı da kazanıp, hep birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Bayrampaşa karşısında takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade ederek, İstanbul ekibi Pendikspor'un puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Bayrampaşa maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Kahya, "Maça erken başladık. Oyunun ilk bölümlerinde golü bulabilirdik. Rakibimiz bir pozisyonda topu içeriden çıkardılar. Ama istediğimiz golü ilk yarıda bulduk" dedi. 

"10 kişi kaldık ama mücadeleyi bırakmadık"

Kahya, bu sezon kullandıkları kornerlerden sonra çok pozisyon verdikleri özeleştirisinde bulunarak, yine bir korner sonrası pozisyon verdiklerini ve bunun kendilerine kırmızı karta patladığını belirtti. 

Bayrampaşa karşısında 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini dile getiren Kahya, "10 kişi kaldık ama mücadeleyi bırakmadık. Maçın ikinci yarısında rakibimize pozisyon bile vermedik. Allah'a şükürler galip geldik. Pendikspor'un berabere kalmasıyla puan farkı 3'e yükseldi" şeklinde konuştu. 

"Mutlu sona ulaşmak istiyoruz"

Tecrübeli futbolcu, deplasmanda Menemen Belediyespor'u yenerek, şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: "3-4 yıldır Play-Off'tan dönüyoruz. İnşallah bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım biz olacağız. Önümüzde 2 maç kaldı. Bu maçlarda da istediğimiz sonuçları alıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz."

Şampiyonluğu taraftara ve Malatya şehrine armağan etmek istediklerini dile getiren Kahya, "Taraftarlarımız her zaman yanımızdalar. Onlardan bir tek ricamız dualarını eksik etmesinler. İnşallah bizde şampiyonluğu sezon sonunda onlara armağan edeceğiz" dedi. 

"Zorlu bir karşılaşma olacak"

Menemen Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Ramazan Kahya, "Deplasmandaki maç, burada oynadığımız karşılaşmadan daha zor olacak. Menemen Belediyespor'un Play-Off hedefi var ve bu hafta berabere kaldılar. Centone Karagümrük'ün galip geldiği haftada kaybettikleri puanı telafi etmek isteyeceklerdir. Çünkü önümüzdeki haftayı Centone Karagümrük bay geçecek. Menemen Belediyespor kazanmak için elinden geleni yapacak. O nedenle zorlu bir karşılaşma olacak. Onlar ilk 5 içerisinde yer almak bizde şampiyonluk turu atmak için mücadele edeceğiz. Lider takım gibi oynarsak, deplasmanda istediğimiz sonucu alırız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız