SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dualarla Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu beldesinde belediye başkanlığını kazanan AKP ‘li Cumali Ekin (soldaki) görevi eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman’dan (sağdaki) teslim aldı.

Orduzu Belediyesine gelen Cumali Ekin’i burada AKP’den Malatya Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan, ancak aday gösterilmeyince bu partiden istifa ederek Saadet Partisi’nden Malatya Belediye Meclis Üyeliğine aday olan ve seçilen Orduzu eski Belediye Başkanı Mustafa Karaman karşıladı.

Düzenlenen devir- teslim törenine AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca , AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz’ın yanı sıra Malatya Köy ve Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Aliseydi Yücekaya, Kahveciler odası Başkanı Hacı Karanfil ve bir grup belde sakini katıldı..

Devir teslim töreninde konuşan eski belediye Başkan Mustafa Karaman, Orduzu beldesine birçok hizmet yaptıklarını belirterek eksik kalan hizmetlerin yeni başkan tarafından bitirileceğini inandığını ve Orduzu halkından başkanlarına sahip çıkmalarını istedi.

Orduzu belediye başkanlığına seçilen AKP’li Cumali Eken ise yaptığı konuşmada, “Bu bir bayrak yarışıdır. Orduzu halkımıza hizmet benim için onurdur. Eski başkanımıza teşekkür ediyorum. Birçok hizmetleri oldu. Yarım kalan hizmetlerini ise bizler bitirip daha birçok projemizi Orduzu halkımızın hizmetine sunacağız. İşimiz hizmet gücümüz millet” dedi.

AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca ise “Eski başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışı. AK Parti Belediyesi tekrar AK Parti’li bir adayımıza nasip oldu. Orduzu halkının adayımıza gösterdiği güvenin boşa gitmeyeceğini yakın zamanda göreceklerdir. Hizmette yarışacak olan Başkanımızı kutluyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından makam odasına geçildi ve burada Orduzu Belediyesinin Başkanlık mührü eski Başkan Mustafa Karaman tarafından yeni başkan Cumali Ekin’e verildi, yeni başkan dualarla göreve başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız