SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Duble' Prestij!

A- A+ PAYLAŞ

17 m’lik yolu, çevredeki apartmanlarda oturanlar için oto park yaparak 6.5 metreye düşüren Malatya Belediyesi, eski belediye başkanı Cemal Akın'ın daha önce ‘Alt yapısı bitti, prestij Caddesi oldu’ dediği Fuzuli Caddesi’ni köstebek yuvasına çevirdi.

Malatya Belediyesi, Zafer Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’ndeki yolu 17 metreden 6.5 metreye düşürürken, şimdi de eski başkan Cemal Akın’ın daha önce ‘alt yapı çalışmaları bitti’ dediği Fuzuli Caddesi’ni köstebek yuvasına çevirdi. Yağmur drenaj kanalı döşenen caddedeki çalışmalar nedeniyle trafik de arap saçına dönerken belediyeye tepki gösteren vatandaşlar “Alt yapı çalışmaları daha önce bittiyse şimdiki bu çalışmalar neyin nesi?’ diye tepki gösterdi.

ALT YAPI BİLMECESİ
Malatya Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde başlattığı alt yapı çalışmalarını sürdürürken, yağmur drenaj kanallarının döşendiği belirtilen Fuzuli Caddesi’nin trafiğe kapanmasıyla trafik çilesi daha da büyüdü. Cemal Akın’ın 25 Mart 2008 tarihinde “Fuzuli Caddesi’nde alt yapı çalışmaları bitti, asfalt ve kaldırım düzenlemesinin ardından prestij caddesi yapacağız’ açıklamasına karşın, alt yapı çalışmalarından olan yağmur drenaj kanalı döşeniyor.

Belediyenin başlattığı bu çalışmalar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Fuzuli Caddesi esnafı “Cemal Akın döneminde buranın alt yapı çalışmaları bitirildi. Drenaj kanalının döşendiği söylendi. Şimdi Ahmet Çakır döneminde aynı işlemin yapıldığı söyleniyor. O zaman mı yalan söylenildi yoksa yeni yönetim boruları mı beğenmedi de değiştiriyor. Bütün bu işlerin parası vatandaşın cebinden çıkıyor. İki de bir kaldırımlar sökülüp yapılıyor. Bu değirmenin suyu nerden geliyor?’ diye tepki gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız