SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğmeyi Parmağına Zımbaladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:14:07
Düğmeyi Parmağına Zımbaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da konfeksiyon atölyesinde çalışan genç bayan işçi bir anlık dalgınlkla kot pantolona vurması gereken metal düğmeyi, parmağının tırnak üzerine bastı.

Bir konfeksiyon atölyesinde çalışan ve burada kot pantolonlara metal düğme basma bölümünde çalışan  D.D. (22) adlı bayan konfeksiyon işçisi, makinede çalışırken talihsiz bir kaza ile karşı karşıya kaldı. D.D., kot pantolona zımbalaması gereken düğmeyi, D.D., bir anlık dalgınlık ve dikkatsizlik sonucunda sağ el işaret parmağının tırnak üzerine bastı.

AFAD ACİL'E ÇAĞRILDI..

Genç bayanın çığlıkları üzerine atölye görevlileri genç bayanı Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Burada yapılan incelemede genç bayanın ameliyata alınması yerine, metal düğmenin AFAD Kurtarma ekiplerince çıkartılmasına karar verildi. Bunun üzerine AFAD Kurtarma Ekibi, Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne gelerek, tıbbi müdahale yapılarak parmağına iğne vurulan genç bayanı düğmeden kurtarma operasyonu yaptı.

KISA SÜREDE ÇIKARTTILAR 

AFAD ekipleri parmağı uyuşturulan genç bayanın parmağındaki metal düğmeyi karga burun ve pense kullanarak, kısa sürede çıkartmayı başardı. Düğme çıkartma operasyonu yaklaşık 5 dakika sürdü. Kurtarma operasyonu esnasında genç bayanın parmağının zarar görmemesi için azami dikkat gösterildi. 

SAĞLIK DURUMU İYİ 

Bir anlık dalgınlık sonucunda parmağına metal düğmeyi basan genç bayan, yapılan operasyon sonucunda kısa bir süre hastanede yapılan tıbbi müdahalelerin ardından taburcu edildi. Genç bayanın sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa bir süre sonra parmağında oluşan yaranın tamamen iyileşeceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız