SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğün Dönüşü Kaza: 9 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesinde düğünden dönerken kaza yapan minibüste ölen 8 kişiden sonra, yaralılardan Ali Yılmaz da kaldırıldığı Elazığ Devlet Hastanesi'nde ölünce ölü sayısı 9'a yükseldi. Bu arada minibüs sürücüsünün 113 promil alkollü olduğu bildirildi.

Malatya'nın Arapgir ilçesi ile Sivas'ın Divriği ilçesi arasındaki karayolunun 10.kilometrede, M.Ç'nin kullandığı 44 HA 643 plakalı minibüs, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle devrildi, kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.

Hastane kayıtlarına göre kazada ölenlerin isimleri şöyle; Mehmet Özbek, İmam Metin, Dilfurus Yaman, Sultan Kuru, Tamam Metin, Latife Açık, Satı Çolak ve Sultan Şahin.

Kazadan yaralı olarak kurtulanlar ise; Satı Kuru, Hüseyin Açık, Ali Yılmaz, Elifhan Erdem, Ali Yaman (76), Zeynep Uçar (60), Zekai Kırık (18), Gülendam Kırık (22), Elif Kuru (65), Hayriye Yaman (58) ve Gülizar Erhan (75), Malatya, Arapgir ve Elazığ'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Bu yaralılardan Ali Yılmaz da kaldırıldığı Elazığ Devlet Hastanesi'nde ölürken, hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya'dan Arapgir ilçesine gelerek, olay yerinde incelemede bulundu. Devlet Hastanesi'ne de geçen Vali Daşöz, yaralıları ziyaret ederek, sağlık durumları konusunda bilgi aldı.

Daşöz, kaza yerinde yaptığı inceleme sırasında "Arapgir'de merkeze yakın bir noktada, düğünden dönen bir minibüsün geri dönüş sırasında yolda tek taraflı yapmış olduğu kaza sonucu maalesef 8 vatandaşımızı kaybettik.10 civarında değişik düzeylerde yaralı var. 3 vatandaşımız Elazığ Devlet Hastanesi'nde, 7 vatandaşımız da Malatya'daki değişik hastanelerde tedavi altında. 3 vatandaşımızın sağlık durumu ciddi görünüyor" demişti.

Minibüste bulunanların Arapgir ilçe merkezine düğüne geldikleri, düğün dönüşü Arapgir ilçesi Suceyin ve Yeşilyayla köylerine dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi.

Öte yandan CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra devlet hastanesine geçerek yaralıları ziyaret etti ve kazayla ilgili bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız