SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğün Konvoyunda Kaza.. 1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:33:33
Düğün Konvoyunda Kaza.. 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düğün aracının da karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 8 kişi yaralandı. 

Kaza, Malatya-Adıyaman karayolu Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, MH 55 YRO yabancı plakalı araç ile 44 LS 771 ve 72 AH 332 plakalı araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı. Adıyaman’dan Malatya’nın Akçadağ ilçesi Kürecik’e gelin getiren düğün otomobilinin de yer aldığı üç aracın karıştığı trafik kazasında Şükrü Aksu (54) hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden şahsın 44 LS 771 plakalı araçta bulunduğu belirtildi.

Kaza sonrasında yaralanıp Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılanların isimleri şöyle: “Gelin Türkan Turhan (38), damat Hıdır Kadem (43) , Didem (20) ve Sedat (27) Turhan, Rıza Üçöz (45), Mikail Aksu (24), S.G (13) ve Altun Gezer (51).”

Bu arada, gelin aracında bulunan ve kazada yaralanmayan damadın akrabası Fadime Kadem, birden fren sesi ve araçların çarpışma sesini duyduğunu belirterek, sonrasında herkesin bir tarafa savrulduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız