SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğün Yolunda Facia..

A- A+ PAYLAŞ

ŞANLIURFA'dan Samsun'a düğüne gidenlerin bulunduğu minibüsün Malatya'da beton elektrik direğine çarparak takla atması sonucu 7 kişi öldü, 3'ü ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Malatya-Ankara karayolunun 18'inci kilometresinde meydana geldi. Plaka ve sürücüsü belirlenemeyen minibüs bilinmeyen nedenle kontrolden çıkınca, yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarparak takla attı. Takla atan minibüs daha sonra alev alarak yandı.

Kazada minibüste bulunan damat 44 yaşındaki Hüseyin Ordulu ile gelin 29 yaşındaki Hedibe Eren ve araç içinde bulunan Hatice, İdris, Büşra, Enes Ordulu ve Semiha Aydınoğlu yanan araçta öldü. Kazada aralarında Emre, Zehranur, Bahar, Zekiye ve Yunus Ordulu'nun da bulunduğu 7 yaralı Malatya’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesi bulunduğu açıklandı.

Kaza nedeniyle Malatya-Ankara karayolunun tek şeridi uzun süre trafiğe kapatılırken, aralarında gelin ile damadında bulunduğu 7 kişinin cesetleri otopsi için Malatya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu arada, 7 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı kazada, aracı Y.O. (34) isimli polis memurunun kullandığı ileri sürüldü. Sürücünün Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, kazada yaralananları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakır, “Kaza bütün ülkemizi yasa boğdu. Çok üzgünüz, umarım bundan sonra böylesine üzücü kazalar yaşanmaz” dedi.

FAHRİ KAYAHAN’DA KAZA..
Öte yandan Turgut Özal Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda da Cumartesi akşamı saat 19.10 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 78 yaşındaki H.B. adlı vatandaş yaşamını yitirdi.

22 yaşındaki S.E. adlı sürücü yönetimindeki 44..899 plakalı otoyla, giderken yolda yürümekte olan H.B.’ye çarptı ve ölümüne yol açtı. Sürücü kazadan sonra gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız