SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğün Yolunda Kaza... 2 Ölü 8 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:29
Düğün Yolunda Kaza... 2 Ölü 8 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Yeşilkale Köyü mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı. 

Kaza, Hekimhan İlçesine bağlı Yeşilkale Köyü mevkiinde meydana geldi. Sivas Kangal’da akrabalarının düğününe giden Sabri Yeşilkaya (48) yönetimindeki 06 EAN 88 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkarken, ana yolda ilerleyen Ayhan Zor (39) yönetimindeki 58 AH 318 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışma neticesinde iki otomobil hurda yığınına dönerken, İmam olduğu kaydedilen şoför Sabri Yeşilkaya ile otomobil içerisinde bulunan Harun, Kadir, Esra, Fadime ve Hayriye Yeşilkaya yaralandı.

Karşı araçta bulunan şoför Ayhan Zor ve Okan Zor hafif yaralanırken, durumu ağır olan Kazibe Zor (69) Hekimhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazibe Zor, buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ambulansla Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusuna kaldırılan Okan Zor’da (12) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İki otomobildeki diğer yaralılar, olay yerinde giden ambulanslarla, Malatya’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

DOĞANŞEHİR'DE 1 ÖLÜ..

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde de otomobilin çarptığı bir kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, Malatya-Adana karayolu Savaklı köyü içinde meydana geldi. İddiaya göre M.A., yönetimindeki 01 BUM 08 plakalı otomobiliyle Savaklı köyünden geçerken, yolun karşısına geçmekte olan Abuzer Çetintaş (68) isimli şahsa çarptı. Çetintaş, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan sonra jandarma ekipleri, otomobil sürücüsü M.A.'yı gözaltına aldı.

Ölen şahsın, Doğanşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Şerif Çetintaş’ın ağabeyi olduğu belirtildi.

Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız