SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğünde 3 Kişi Tüfekle Vuruldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:59:42
Düğünde 3 Kişi Tüfekle Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Melekbaba Mahallesi'nde bir düğünde karşılaşan iki grup arasındaki kavgada av tüfeği ile ateş açılması sonucunda 2’si kavgayla ilgisi olmayan toplam 3 kişi yaralandı.

Olay, Cumartesi gece saat 23.00 sularında Melekbaba Mahallesi'nde İhlas Caddesi üzerinde bir düğünde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada başından darp sonucu yaralanan Mustafa Yiğit (45) adlı şahsın av tüfeği ile ateş açması sonucunda yeğeni Sinan Kılıç (27) diz ve göğsünden, o esnada yolda geçmekte olan Ayhan Yılmaz (19) bacağından ve düğünde bulunan Meltem Ünsal (14) sol bacağından saçma isabet etmesi sonucunda yaralandı.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi ile Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri olay yerine giderek inceleme yaptılar ve olayın büyümemesi için önlem aldılar. 

Yaralılardan Sinan Kılıç ve Ayhan Yılmaz 112 acil servis ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken Meltem Ünsal ise olayın şüphelisi Mustafa Yiğit tarafından kendisine ait özel araçla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. 

Olayın şüphelisi Mustafa Yiğit, polis ekiplerince Malatya Devlet Hastanesi’nde gözaltına alındı. Olayda kullanılan av tüfeği ise düğün yerinde bulundu ve yapılan incelemede ruhsatlı olduğu belirlendi. 

Olayla ilgili soruşturmayı Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız