SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğünde 7 Silah

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir düğün konvoyundan tabanca ile ateş açılması üzerine polis, 7 adet tabancaya el koydu.

Edinilen bilgiye göre, Çöşnük Mahallesi'nde bir düğün konvoyundan tabanca ile ateş açıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerinin yaptığı incelemede 21 adet boş kovan bulundu. Polis, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı ile düğün konvoyunun intikal ettiği düğün salonunda şahıslar ve araçlarında yaptığı aramada ruhsatlı 7 adet çeşitli çap ve markada tabanca ele geçirdi. Tabancalara el konulurken, Cinayet Büro Amirliği ve Gasp Büro Amirliği'nce olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, "Ülkemiz genelinde ve ilimizde düğün merasimlerinde yoğun şekilde silahla havaya ateş edilme olayları mevcut olduğundan ve bu olayların bir çoğunda istenmeyen yaralanmalar, hatta ölüm olaylarının meydana geldiği, gerek basın aracılığı ile gerekse de yapılan soruşturmalardan bilinmektedir. Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suçlarla mücadelede halkımızın desteği ile daha etkin ve verimli çalışmalar devam ettirilecektir" diyerek, vatandaşların bu gibi durumları polise bildirmesini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız