SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düğüne Katılan 19 Kişide Korona Tespit Edildi"

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz haftalarda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilmemesi nedeniyle vaka sayılarında ciddi artış olduğunu açıklayan Malatya Valisi Aydın Baruş, bu kez de bir düğüne katılan 19 kişide koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

“Toplu alanlarda uzun süre kalmayın” uyarısı

Sosyal medya hesabı twitterde açıklamalarda bulunan Vali Aydın Baruş, “İlimizde bir  düğüne katılanlar arasında 19 pozitif vaka tespit edildi. Özellikle düğün ve cenaze gibi toplu bulunulan alanlarda uzun süre kalmamaya dikkat edelim. Maske,  mesafe ve temizlik çok önemli” ifadelerini kullandı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hakan (3 yıl önce)
    Düğünlere baskın yapmak çok mu zor syn valim? Millet üst üste çıkmış halay çekiyor. Denetim demekki zayıf
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Kamu kurumları kendileri başta olmak üzere kimse kayde kurallara riayet etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceren yıldırım (3 yıl önce)
    Kurban Bayramı'nda yasakkta yok gorsunler vaka sayısındaki artışı yazık günah kısıtlama mutlaka olmalı bu arada düğün salonları daha sıkı denetlenmeli kurâllara uyulmuyor dikkat
    0
    0
    Yanıtla
  • Akın (3 yıl önce)
    Artık yapılan açıklamalarda tutarsızlık var, Çarşamba günü Bakan açıklamasında 3 gündür Malatya'da vaka görülmedi diyor, Perşembe günü merkezde bir devlet bankasında virüs tespit edildiği için üst katları kapatılmış işlem yapılmıyor, Çarşamba günü tatil diye kapalıydı ama ne hikmetse demek ki sadece o katta gezmiş durmuş bu virüs, banka kapatılmamış aksine yakınında bir özel bankada da vaka tespit edildi 15 gün kapatıldı, ama devlet bankası diye sadece giriş katı hala faal olarak çalışıyor ve dışarda kuyruk insanlar dip dipe sırada bekliyor, eğer bir uygulama olacaksa aynı şekilde orda da olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bakan açıklaması şöyle malatya da 3 gündür pnomi çıkmadı dedi. Pnomi nedir: zatürre hastalığıdır. Bakan korona hastalığının malatyada 3 gündür zatürreye cevirmediginin bilgisini verdim korona virüs vakası yok demedi. Lütfen dikkat edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrudur, bilgilendirme için teşekkürler haklısınız hatalı yaptığım açıklamadan dolayı kusura bakmayın, ama hani söylediğim de dikkate alınmalı, bir bankada eğer böyle birşey çıktı ise tamamı ile kapatılmalı bir kısmı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet.44 (3 yıl önce)Akın isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız. Bakanın halkın anlayacağı dilde izah etmesi daha doğru olurdu. Hemen herkes sizin anladığınız şekilde anladı doğal olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Ben o dugune katilanlardan biriyim hic ama hictetbir yokturdu halaya izin var girişte hic ates olcme yok allah sonumuzu hayr etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey merhaba, düğün merkezdemiydi yoksa ilcelerdemiydi. Öğrenebilir miyiz mahsuru yoksa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hangi düğün salonu olduğunu söylermisiniz orada çalışan arkadaşlara iletelim de onlar da test yaptırsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (3 yıl önce)
    galiba bazilari maskenin tam koruyuculuk sağladığıni zannediyor. oysa mesafe daha önemli. her bir ortamda buna dikkat edildiğine rastlamadim .kimse ne yarim derece sapiyor, ne de 1 saniye bekliyor. üstüne üstüne geliyor. Bu mesafe ayari meselesinde, ihlal edenleri uyarmali. Önemi vurgulanmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Düğünler bence yasaklanmalı yazık günah buna vurdum duymazlıkk
    0
    0
    Yanıtla