SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğünü AKP Kadın Kolu Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:20
Düğünü AKP Kadın Kolu Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da maddi durumları iyi olmadığı için düğünlerini yapamayan genç çiftin kına gecesi ve düğün törenlerini AKP  İl Kadın Kolları üstlenerek gerçekleştirdi. 

Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuşdoğan Köyünde AKP  Kadın Kolları tarafından düğün programı yapıldı. Bir süre önce Kuşdoğan Köyüne parti çalışması için giden AKP Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve kadın kolları üyeleri burada köylü kadınlarla toplantı yaptılar. Bu esnada köyde bulunan Özgür Yılan ve Zeynep Yılan çiftçi AKP Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt’un yanına gelerek, evlendiklerini ancak düğün yapamadıklarını söylediler.

Genç çiftlerin talebi üzerine Emine Akkurt ve kadın kolları üyeleri hazırlık yaparak köyde genç çift için düğün alayı düzenlediler. Genç çift için bir düğünde yapılması gereken tüm hazırlıklar gerçekleştirilerek, önce kına gecesi yapılırken, ardında davul ve zurna eşliğinde düğün alayı gerçekleştirildi.

Akkurt ve kadın kolları üyesi partililer, köylü kadınlar ile birlikte genç çiftin düğününde zaman zaman halaya da girdiler.

Özgür ve Zeynep Yılan çifti kendilerin düğün yapan Emine Akkurt ve partililere teşekkür etti.

Köyde çatısı olmayan toprak damlı bir evde oturan Yılan çiftinin tüm düğün masrafları AKP Kadın Kolları tarafından karşılanırken, eşyaları bulunmayan çift için hayırsever vatandaşlarında desteğinin beklendiği kaydedildi.

Emine Akkurt, genç çiftin düğünlerini yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız