SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğünümüz Vardı..

A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com'un İstanbul'da düğünü vardı.. Sitenin yayıncılarından, gazeteci- yapımcı Suat Kozluklu, hayatını Doğan Grubu Kanal D İnsan Kaynakları Müdürü Seçil Çeker'le birleştirdi..

Kozluklu- Çeker çiftinin nikah ve düğün törenleri, Barbaros Bulvarı'ndaki Point Otel'de gerçekleştirildi. "Buzuki Orhan" olarak tanınan Orhan Osman ve orkestrasının müzikleriyle renk kattığı düğüne, çiftin aileleri ve yakınları ile Devlet Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Üniversitesi eski rektörü ve Malatya Eğitim Vakfı genel başkanı Prof.Dr. Mesut Parlak, Malatyaspor eski başkanlarından ve İHKİB Başkanı işadamı Hikmet Tanrıverdi, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir, yazılı basın ve TV dünyasından konukların yanı sıra Malatya başta olmak üzere çeşitli yerlerden gelen konuklar katıldılar.

Düğün, salona müzik eşliğinde giren çiftin nikah töreniyle başladı. Çiftin nikah şahitliklerini Devlet Bakanı Bağış ile Tuba Zeybek yaptılar.

Düğün geç saatlere kadar sürdü.

Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve Mevlüt Aslanoğlu da, telefonla arayarak ve çiçek göndererek çiftin mutlu gündeki sevinçlerini paylaştılar, onları kutladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız