SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğünümüz Vardı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyahaber.com'un da yayıncılarından olan atv ana haber sunucusu Fuat Kozluklu ile meslektaşı Buse Kozluklu (Biçer), İstanbul Cemile Sultan Korusu'nda yapılan bir düğünle dünya evine girdiler.

atv ana haber bülteni sunucusu olan Kozluklu ile Haber 24 kanalının sunucularından Buse Kozluklu (Biçer)'in Beykoz'da bulunan Cemile Sultan Korusu'nda yapılan nikah ve düğün törenlerine; kız ve erkek tarafının akrabaları, siyaset ve basın dünyasının önde gelen isimleri ile Malatyalı birçok davetli hazır bulundu. İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi ile bazı eski yöneticiler, işadamları genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısının kıydığı nikahla ilgili "gazeteciler.com" haber sitesinde de şu satırlar yeraldı:

"Cemile Sultan Korusu'nda ekranların karşısına geçti Fuat Kozluklu.. Bu sefer, kendisini tanıtmadı...

Çünkü Nikah memuru sordu kim olduğunu.. O da "Ben Fuat Kozluklu" dedi, atv ekranında hergün söylediği gibi.

Sağ yanında Buse'si vardı Fuat Kozluklu'nun.. Kameralar yine vardı, bir çok meslektaşı ve peşpeşe patlayan flaşlar... Kozluklu stüdyoda değildi ama, nikah masasında hayatının belki de en güzel haberini verdi:

-Buse ile evlenmeyi kabul ediyorum!

Bu sefer Türkiye duymadı Fuat'ı... Ama biz duyduk. Çok özel şahitleri bu mutlu ana şahitlik etti. AKP İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, Star Yayın Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karaalioğlu, 24 TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er ve Sakarya Şoförler Odası Başkanı Adnan Uyumaz...

Fuat Kozluklu hayatının en güzel haberini verdikten sonra, dostlarıyla buluştu. Masaları tek tek dolaştı, mutluluğunu paylaştı. Mutevazı görüntüsüyle yine takdir topladı, Yalçın Abi'sini (Bayer) kızdırdı:

-Abi ver elini öpeyim.

-Hadi lan, ben yaşlı mıyım?"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız