SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düğünümüze Hoş Geldiniz!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:16
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’ne takviye kuvvet olarak gönderilen polisleri taşıyan zırhlı aracın işçi taşıyan kamyonetle çarpışması sonucu yaşanan kazada şehit olan polis memuru Adem Keleş (28) memleketi Malatya’da toprağa verildi. Şehidin ağabeyi Cuma Keleş, cenazenin gelişi esnasında kalabalığa ‘düğünümüze hoş geldiniz’ diyerek, gözyaşı döktü. 

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit polis memuru Adem Keleş’in cenazesi helallik alınmak üzere son kez baba ocağına getirildi. Şehidin ağabeyi Cuma Keleş, cenazenin geliş esnasında ‘düğünümüze hoş geldiniz’ diyerek, gözyaşı döktü. Şehidin küçük kardeşi Mehmet Keleş ise, ağabeyinin fotoğrafını kucağına alarak, asker selamıyla cenazeyi karşıladı. Şehidin babası Yaşar, annesi Naciye, kardeşleri Hacı Hasan, Mehmet, ağabeyi Cuma ve kız kardeşi Hatice ile eşi Sevcan ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Sevcan Keleş, kalabalığın arasından geçerek şehit eşinin tabutuna dokunarak veda etti. 

Şehit polis memuru Adem Keleş’in cenaze namazı Yavuzlar Mahallesi (Köyü) meydanında kılındı. İl Müftüsü Ümit Çimen’in kıldırdığı cenaze namazına ailesi ve yakınları, Vali Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 2. Ordu Harekat Destek Yarbaşkanı Tuğgeneral Zeki Karataş,  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal,  Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hakan Topaktaş, ile askeri ve mülki erkan, emniyet mensupları, MHP Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere Yavuzlar Mahallesi mezarlığına götürülen şehidin tabutuna dokunan anne Naciye Keleş, ‘Oğlum sen nereye gidiyorsun? Ne kadar da değerliydin kuzum’ diyerek, gözyaşı döktü. 

Şehit Adem Keleş ile Sevcan Keleş (İşleyen)’in Temmuz ayında nikah kıydıkları ve kısa süre sonra düğün yapmak için hazırlık içerisinde oldukları öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız