SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dükkana Minibüs Girdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir minibüs işyerine girerken, kazada ölen ve yaralanan olmadığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Sıtmapınarı Zabcıoğlu Caddesi, Sağlık İl Müdürlüğü mevkiinde Doğapen isimli işyerinde meydana geldi. İ.Y'nin kullandığı 44 KA 664 plakalı minibüs, yan yoldan önüne çıkan otomobile çarpmamak için aniden direksiyonu çevirince kaldırımdan işyerinin camını kırıp içeri girdi. İlginç kazada ölen ve yaralanan olmadığı bildirildi. Doğapen işyerinde ve minibüste maddi hasar oluştuğu kaydedildi. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
İpek Caddesi’nde A.B.G. yönetiminde bulunan 44 EF 012 plakalı araç ile 19 yaşındaki R.Ö.’nün ehliyetsiz olarak kullandığı 44 FR 425 plakalı motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 19 yaşındaki M.A. yaralandılar.

Battalgazi ilçesi Malatya Caddesi’nde 32 yaşındaki E.N. yönetimindeki oto sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak bahçe içerisine girdi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 25 yaşındaki Z.A. adlı bayan yaralandı.

Malatya-Sivas yolunun 2. kilometresinde 51 yaşındaki O.G.K. yönetiminde bulunan 44..546 plakalı otobüs ile Sütlüce Köyü yönüne giderken, yoldan karşıya geçmekte olan 7 yaşındaki S.C. adlı kız çocuğa çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden oldu.

Özsan Sanayi Sitesi çıkışında R.Y. yönetiminde bulunan 44..662 plakalı otomobil ile karşı şönden gelen G.Ç. yönetiminde bulunan 44..668 plakalı otomobil çarpıştı, R.Y. yaralandı.

Akçadağ’dan Ören Beldesine gitmekte olan V.P. yönetimindeki 44..224 plakalı otomobil 22. kilometrede yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen M.H. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yol açtı.

Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan K.A. yönetiminde bulunan 34..1439 plakalı otomobil 23.00 sıralarında Karşıyaka köyü mevkiinde dikkatsizlik sonucu Tohma Çayına uçtu. Sürücü yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız