SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duman-2'de 43 İşyeri Arandı

0
Güncellendi - 2017-10-21 02:45:05
Duman-2'de 43 İşyeri Arandı
A- A+ PAYLAŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik 81 ilde 18 Ekim 2017 Çarşamba günü "Duman-2" uygulaması kapsamında Malatya’da tütün satışı yapılan 43 işyerinde denetim gerçekleştirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi  ekiplerince "Duman-2" uygulaması kapmasında Malatya il merkezde 30 iş yeri, Doğanşehir ilçesinde 7 iş yeri ve Arapgir ilçesinde 6 iş yeri olmak üzere toplam 43 iş yerinde arama yapıldı.

Aramalarda 93234 adet içi tütün ile doldurulmuş makaron, 92 paket (50 gramlık) Gümrük kaçağı nargile tütünü, 38 adet Gümrük kaçağı elektronik sigara, 77 adet Gümrük kaçağı likit, 11 adet Gümrük kaçağı pipo ve  1 Paket (10 gramlık) pipo tütünü ele geçirildi.

KOM Şubesi ekiplerince yasa ve yönetmenliklere aykırı faaliyet veya yasadışı ticarete konu ürünler sattıkları gerekçesiyle 17 işyeri sahibine adli ve idari işlem yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız