SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duman ve Turan Konseri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali konserlerinin 3. gecesindeki konseri CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve eski belediye başkanlarından Mehmet Yaşar Çerçi de izlediler. Güler Duman ve Hüseyin Turan, dinleyenlere Türk Halk Müziği ziyafeti çektiler.

3. gün konserine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"..Romanya Devlet Halk Oyunları Topluluğu, Acaristan ve Gürcistan Halk oyunlarıyla başlayan gösterileri Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya eski Belediye Başkanı M.Yaşar Çerçi, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özbildirici, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, MEV üyeleriyle birlikte Mişmişparkı dolduran onbinlerce vatandaş izledi.

İlk olarak Anadolu Yıldızları Ses Yarışmasında birinci olan Mete Can sahne aldı. Fantazi ve Halk müziği seslendiren Mete Can, Malatyalıların takdirini topladı. Mete Can’a gecenin anısına Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özbildirici tarafından kayısı ve kayısı kristali hediye edildi.

Daha sonra sahneye çıkan Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Turan seslendirdiği bir birinden güzel türkülerle Mişmişpark Fuar alanını dolduran onbinleri coşturdu. Türküleri zaman zaman Malatyalılar ile birlikte seslendirip, halay çeken Turan’a Fuarın anısına Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu tarafından kayısı ve kayısı kristali hediye edildi.

Daha sonra sahne alan ve 20 yıl aradan sonra Malatya’ya gelen Güler Duman, seslendirdiği Arguvan ve uzun havalarla fuar alanını dolduran izleyenlerden büyük ilgi gördü. Güler Duman kendisini uzun bir aradan sonra Malatyalılarla buluşturan Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür etti.

Güler Duman’a, Fuarın anısına Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Alaaddin Acun tarafından kayısı ve kayısı kristali hediye edildi."

PROGRAM..
* 19 TEMMUZ 2008 CUMARTESİ
20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı - Sahil Sahnesi
KONSER PROGRAMI Mişmiş Park Fuar Alanı Fahri Kayahan Sahnesi
20,30 AYŞE TAŞ
21,10 SEHER DİLOVAN
22,10 MURAT KEKİLLİ

* 20 TEMMUZ 2008 PAZAR
20,00 Kemal Sunal Çocuk Sahnesi Gösterileri Mişmiş Park Fuar Alanı - Sahil Sahnesi
KONSER PROGRAMI Mişmiş Park Fuar Alanı Fahri Kayahan Sahnesi
20,30 NEVZAT SOYDAN
21,10 METİN ŞENTÜRK
22,10 ZARA"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız