SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dumandan Zehirlendi, Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Hacıabdi Mahallesi’nde bakıcı kadının baktığı 13 yaşındaki kız çocuk, battaniyenin tutuşması sonucu dumandan zehirlenerek öldü. Aşağıbağlar Mahallesi'nde de 1 aylık bebek boğularak canverdi. Bu arada, Ferhadiye Mahallesi’nde de baygın bulunan 44 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi.

DUMAN ZEHİRLENMESİ..
Hacıabdi Mahallesi 1. Sokaktaki bir evde, 35 yaşındaki M.A.K. adlı baba ve 33 yaşındaki R.K. adlı annenin çalışması nedeniyle 36 yaşındaki A.B. adlı kadın tarafından bakılan 13 yaşındaki İ.E.K. adlı kız çocuğu, dumandan zehirlendi ve yaşamını yitirdi. Olayla ilgili ifadesi alınan anne R.K., kendisi ve eşinin çalışması nedeniyle kızlarına A.B.’nin baktığını, olay günü kızı İ.E.K.’nin üşümemesi için elektrikli ısıtıcıyı odasında çalıştırarak evden ayrıldığını, daha sonra kızının üzerinde bulunan battaniyenin elektrikli ısıtıcıdan tutuşması sonucu dumandan zehirlenerek öldüğünü anlattı ve bakıcıdan şikayetçi olmadığını söyledi. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı el koydu ve bakıcı A.B. savcının talimatıyla gözaltına alındı.

BEBEĞİN ÖLÜMÜ..
Diğer yandan 1 aylık bebeğin anne sütü emerken boğularak öldüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Aşağıbağlar Mahallesi 2. Sokak'ta meydana geldi. 1 aylık Berfil Ö. adlı bebeğin, gece annesinin sütünü emerken boğularak öldüğü ileri sürüldü. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, bebeğin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis anne M.Ö ve baba A.Ö.'nün ifadesini aldı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

BAYGIN BULUNDU AMA..
Öte yandan Ferhadiye Mahallesi Hamikoğlu Sokağından bayılma nedeniyle ambulans ile hastaneye kaldırılmak istenen 44 yaşındaki A.E. adlı kadının yolda öldüğü bildirildi. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın el koyduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız