SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünden Daha Çok İhtiyaç Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:31
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen), 'İşyeri Temsilcileri Eğitimi' toplantısını gerçekleştirdi. 

Öğretmen Evi Farabi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim toplantısı öncesi konuşan Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Tarık Kaya, emekten ve emekçiden yana olan tutum ve ilkelerini kararlılıkla savunacaklarını ifade etti. Kaya, "Örgütlü mücadeleye dünden daha çok ihtiyacımız var. Bu mücadeleyi yürütürken; sendikamızın en temel dinamiği ve özü, işyerlerimizdir. Eğitim-Sen'in en büyük enerjisi işyerlerimizdeki temsilci ve üyelerimizin pratikleştirdiği tutumlarla ortaya çıkacaktır. Bu eğitim çalışması da bir başlangıç olarak görülmeli, eğitimde yaşanan tartışmalar sonucunda işyerlerimizde hamlesel sıçramalar oluşturulmalıdır" şeklinde konuştu.

Kaya'nın açılış konuşmasının ardından Eğitim-Sen Genel Merkez Eğitimcisi Dengiz Sönmez, işyeri temsilcilerine, iletişim konulu seminer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız