SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya 3'üncüsü Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:06:29
Dünya 3'üncüsü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

1–5 Ekim 2013 tarihleri arasında Bosna Hersek’te yapılan Dünya Veteranlar (Master)  Güreş şampiyonasında Malatya Belediyesi Esenlik spor kulübünde güreş antrenörü olarak hizmet eden Hasan Özdemir 2 Ekim  Çarşamba günü programında mücadele ederek 76 Kg’da Dünya üçüncüsü ünvanını aldı. 

Bosna Hersek’in Sarejova kentinde 5 Ekim’e kadar devam edecek olan karşılaşmalara 30’dan fazla ülkeden toplam 1200 güreşçi katıldığı bildirildi.   

Malatya ve Türkiye’yi 3. defa dünya minderlerinde temsil eden antrenör Hasan Özdemir yapmış olduğu karşılaşmalarda Türk, Alman, ve Ukraynalı rakiplerini yendi. Toplamda ise 4 karşılaşmasının 3’nü kazanarak Dünya üçüncülüğünü ünvanını kazandı.

Özdemir Yaptığı açıklamada ; “Aktif sporculuk yaşantımdan sonra antrenörlük yapıyor olmam beni spor yapmaktan soğutmadı, çalışmalarıma aynı disiplinle devam ettim. Son 3 yıldır Türkiye’de milli takım kadrosuna girip Dünya Şampiyonasında ülkemi temsil ediyorum. Son olarak Dünya 3.lüğü ünvanını kazandım çok mutluyum. Beni hazırlık döneminde yalnız bırakmayan öğrencilerime ve bütün Malatyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu başarı Malatya’nın başarısıdır. Çalışmalarımıza sporcularımız ile beraber devam edeceğiz. İnşallah İmkanlar dahilinde Malatya güreşi eski dönemlerinde olduğu gibi parlak bir dönemlerine yeniden kavuşacak.” dedi. 

Özdemir, daha önce katılmış olduğu şampiyonalarda ise iki defa dünya 5.si olmuştu ve halen Malatya Belediyesi Esenlik Spor Kulübünde Antrenörlük hayatını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız