SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya 4'üncüsü Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı milli güreşçi Dursun Ateş, dünya 4.'sü olarak Malatya'ya döndü.

Rusya'nın Perm şehrinde düzenlenen Veterenlar Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonası'na katılan Dursun Ateş, ağır sıklette dünya 4.'sü oldu. Macar Taotemir isimli güreşçi ile 3. ve 4.'lük için karşı karşıya geldiğini, rakibinin 4 kez dünya şampiyonu olan tecrübeli bir sporcu olduğuna dikkat çeken Dursun Ateş, "Kaburgamda sakatlığım vardı ve az farkla Macar güreşçiye mağlup olarak 4. oldum" dedi.

Sözü edilen dünya şampiyonasından geç haberi olduğunu ve 2 ay hazırlık ile katıldığını ifade eden Dursun Ateş, "Önümüzdeki yıl Finlandiya'da yapılacak olan dünya şampiyonasına şimdiden hazırlanmaya başladım" diyerek, bundan sonra düzenlenecek olan Veteranlar Güreş Şampiyonalarına yine katılacağını ve başarısını arttıracağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız