SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya 7'ncisi Oldu

0
Güncellendi - 2016-02-04 16:03:05
Dünya 7'ncisi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor Kulübü vücut geliştirme sporcularından Mustafa Başdaş, El Salvador’da yapılan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasında dünya yedincisi oldu.

Malatyalı sporcu Mustafa Başdaş, El Salvador’da yapılan şampiyonada 78 ülkeden 92 sporcunun katıldığı müsabakalar sonucunda dünya yedincisi olarak, büyük bir başarıya imza attı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilyurtspor kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, Mustafa Başdaş’ı aldığı başarıdan dolayı tebrik etti. El Salvador’da yapılan şampiyonaya katılan Mustafa Başdaş’ın önemli bir başarıya imza attığını söyleyen Sucu, “Malatya Yeşilyurtspor Kulübü olarak genç sporcu kardeşimizi tebrik ediyoruz. Kendisini, belediye başkanımız Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla bünyemize almıştık. İnşallah Mustafa ilimizi ve kulübümüzü daha nice şampiyonlarda naşarıyla temsil edecektir. Bu kardeşimiz aynı zamanda Uçarlar Spor Kulübü’nün de sporcusu. Mustafa’yı çalıştıran Hocamız da milli takım antrenörü zaten. Ona da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Mustafa kardeşimiz önümüzde bulunan müsabakalarda da göğsümüz kabartmaya devam edecek” dedi.

ANTRENÖR AKALTUN: “ÖNEMLİ BİR BAŞARI”

Vücut Geliştirme Sporcusu Mustafa Başdaş’ın antrenörü Mustafa Akaltun ise yaptığı açıklamada sporcusu Mustafa’nın önemli bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, “Biliyorsunuz Mustafa Malatya’nın ilk ve tek milli vücut geliştirme sporcusu. Bu açıdan bakıldığında sporcumuzun elde ettiği başarıyı önemli buluyoruz. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda da bu başarıların devam gelecek” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız