SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Evine Girdiler

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı iş adamları Hüseyin Algül ve Faruk Yiğitcan'ın mutlu günü.

Özka Tesislerinde düzenlenen nikah ve düğün töreni ile, işadamı Hüseyin Algül'ün kızı Birgül Yiğitcan (Algül) ile işadamı Faruk Yiğitcan'ın oğlu Alpkadir Yiğitcan dünya evine girdi.

Nikah ve düğün törenine, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık,Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şube Başkanı Necdet Narin, Malatya eski belediye başkanı Cemal Akın, bazı sivil toplum örgütü ve mesleki teşekkül temsilcileri, iş adamları, Algül ve Yiğitcan aileleri ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Avukat olan Alpkadir Yiğitcan ve Biyoloji Bölümü'nü bitiren ve şuanda ihtisas yapan Birgül Yiğitcan'ın nikah töreni de burada gerçekleştirildi. Malatya eski belediye başkanı Cemal Akın ile Murat Selçuk'un nikah şahitliklerini yaptıkları nikah töreninden sonra konuşma yapan, 2004-2009 yılları arasında Malatya belediye başkanlığı yapan Cemal Akın, "Uzun ince bir yola çıktınız. Bu yol zorlu da olabilir. Birbirinize destek vererek ömür boyu mutlu olmanızı diliyorum. Çaresiz kaldığınız zaman ise ilahi tecelliye sığının" dedi.

Sağdıçlığı Münir - Ayşe Turan'ın yaptığı düğün töreninde, kızın anne ve babası Ayfer ve Hüseyin Algül ile, damadın anne ve babası Aysun ve Faruk Yiğitcan davetlilere tek tek hoşgeldiniz dediler. Düğün, sanatçıların konseri ve ikram ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız