SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünya Mazlumlarının Umudu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:12:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, seçim ziyaretleri kapsamında Hekimhan ilçesine bağlı Güzelyurt beldesini ziyaret ederek AKP Hekimhan adayı Kemal Deniz'e destek istedi.

Mitinge dönüşen ziyarette kalabalık bir topluluğa hitap eden Milletvekili Mustafa Şahin, “Türkiye dünya mazlumlarının tamamının umudu olmuştur. Türkiye'deki mazlumların sesi olan Başbakanımız Dünyadaki bütün ezilenlerin de sesi olmuştur. Bu sebeple bizlerin her zamankinden daha çok çalışması gerekiyor” dedi.

“Bu topraklar üzerinde yaşayan bütün insanlar AK Partiyle beraber birçok kazanım elde etmiştir” diyen Milletvekili Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Alevi kardeşlerimiz Alevilikle ilgili birtakım sıkıntılar yaşarken AK Parti ile birlikte bu sorunlar birer birer aşılmaya başlandı. Kürt kardeşlerimiz hep farklı kesimler tarafından istismar edilirken Başbakan Erdoğan ile birlikte beklenen sonucu aldı. Milliyetçisi, muhafazakarı, müslimi, gayri müslimi kendilerinin elde etmiş olmaya çalıştıkları hedeflerinin tamamını AK Partiyle beraber bir bir kazanmış oldu. AK Parti her kesime hitap ediyor. Hep beraber biz Türkiye'yiz diyoruz. Hep beraber bu ülkeyi yeni baştan şekillendirdik. Hizmetlerin gidemediği yerlere de sizlerle beraber Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle 30 Mart günü AK Parti'nin mührünü vuracağız.”

Milletvekili Şahin, Pensilvanya'da oturarak bu ülkeyi yönetmeye çalışanlara en güzel cevabı meydanların verdiğini dile getirerek şunları ifade etti:

“30 Mart günü inşallah sandık başından hiç ayrılmayacağız. Şu anda hile yapmaya çalışanlar var. Kayıt dışı siyaset yapanlar maalesef gitmişler diğer muhalefetle beraber AK Parti'nin kaybetmesi için ellerinden gelen bütün melaneti gösteriyorlar. Onun adına cemaat mi dersiniz, Pensilvanya mı dersiniz ne derseniz deyin, bu insanlar Pensilvanya'da oturarak buraları yönetmeye kalkmasınlar, milletimiz artık bunlara gereken cevabı meydanlarda veriyor.30 Mart günü inşallah sandıkta vereceğiz. Hekimhan'da Kemal Deniz, Büyükşehir'de Ahmet Çakır ile yola devam edeceğiz inşallah.”

AKP Hekimhan adayı Kemal Deniz ise AKPye verilecek her oyun çocukların geleceği, Hekimhan'ın geleceği olduğunu ifade ederek Hekimhan'da oluşan birlik ve beraberlik havasının 30 Mart'ta sandıklara yansıyacağına inandığını söyledi.

Ziyarete Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte Hekimhan adayı Kemal Deniz, İl Başkan yardımcısı Üner Özer, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan, Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül,Kocaözü Belediye başkanı Gani Karaca, Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Benli, İl Genel meclis üyesi Nebi Yiğit ve partililer katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız