SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Şampiyonasına Hazırlık

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:20:08
Dünya Şampiyonasına Hazırlık
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un kick boksçuları Tayfun Dönmez ile Enes Karakuş, Dünya Kick Boks Şampiyonasına hazırlanıyor.

Dönmez ve Karakuş, 21-29 Kasım'da İrlanda'nın Dublin şehrinde yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Malatya Büyükşehir Belediyespor'un formasını giyen iki sporcu, şampiyonaya iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Milli Takım ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Tayfun Dönmez 57 kilogramda, Enes Karakuş ise 89 kilogramda İrlanda'da ter dökecek.

Milli Takım ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş, "Sporcularımız Tayfun Dönmez ile Enes Karakuş, 21-29 Kasım'da İrlanda'nın Dublin şehrinde yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Sporcularımız şampiyona öncesi Niğde'de 10 günlük bir kamp dönemi geçirecek. Kampın ardından şampiyonada mücadele edecekler. Sporcularımızın şampiyonadan iyi derecelerle döneceğine inanıyorum" dedi.

"BU YANLIŞ TUTUMU KINIYORUM"

Karakuş, 7 Kasım'da Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Ödül Törenine, Tayfun Dönmez ile Enes Karakuş'un davet edilmediğini iddia etti.

2014-2015 yıllarında Türkiye Şampiyonu olan sporcularında ödül törenine davet edilmediğini savunan Karakuş, "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü bu tutumundan dolayı kınıyorum. Sayın Valimizden gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile kulüp başkanımız Orhan Barman'a da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız