SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Şampiyonasına Katılacak

0
Güncellendi - 2016-04-01 20:35:18
Dünya Şampiyonasına Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

İşitme Engelliler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda artı 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Osman Geçit,  İşitme Engelliler Tekvando Dünya Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti. İki kez dünya şampiyonu olan başarılı sporcu, dünya şampiyonasında da başarılı olup, olimpiyatlara bilet almak istiyor.

İşitme Engelliler Tekvando Türkiye Şampiyonası 19-20 Mart tarihlerinde Ankara İsmet Iraz Spor Salonu'nda yapıldı. Malatyalı tekvandocu Osman Geçit, Türkiye Şampiyonası'nda artı 80 kilogramda şampiyon oldu. Geçit, Temmuz ayı içerisinde Samsun'da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Kariyerinde iki dünya şampiyonluğu bulunan Osman Geçit, Samsun'da yapılacak olan dünya şampiyonasının hazırlıklarına başladı. Başarılı sporcu, ülkesinde gerçekleştirilecek olan şampiyonada, dünya şampiyonluğunu elde ederek, en büyük hayali olan olimpiyatlara katılmak istiyor.

İşitme Engelliler DEAF Dünya Şampiyonası için Milli Takım Kampına çağrılan Geçit, dünya şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanarak, olimpiyatlara gitmek istediğini söyledi.

Başarılı tekvandocu, iki kez elde ettiği dünya şampiyonluğunu bir kez daha almak istediğini kaydederek, "İlk amacım dünya şampiyonu olmak. Önümde uzun bir süre var ve bu dönemi en iyi şekilde geçirmek istiyorum. Dünya şampiyonasında istediğim başarıyı elde ederek, olimpiyatlara katılmak istiyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız