SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Şampiyonasına Katılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:09
Dünya Şampiyonasına Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında Malatya'yı temsile den Uçarlar Spor Kulübü sporcusu Mustafa Başdaş, -75 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 3-6 Eylül tarihlerinde Mersin'de yapıldı. Şampiyonada Malatya'yı temsil eden Uçarlar Spor Kulübü sporcusu Mustafa Başdaş, 75 kilogramda Türkiye üçüncüsü olarak, büyük bir başarıya daha imza attı. 

-İl Müdürünü ziyaret ettiler-

Başdaş, elde ettiği başarı sonrası Vücut Geliştirme ve Fitness İl Temsilcisi Mustafa Erdemir, Uçarlar Spor Kulübü Başkanı Nurettin Uçar ve Antrenörü Mustafa Akaltun ile beraber Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret etti.

Aldığı üçüncülük kupasıyla birlikte İl Müdürü'ne şampiyona hakkında bilgiler veren Başdaş, El Salvador ‘da yapılacak Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası hazırlıklarına başlayacağını kaydetti. 

"Dünya Şampiyonası'nda başarılar diliyorum"

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Uçarlar Spor Kulübü sporcusu Mustafa Başdaş'ı Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Başdaş'a, Dünya Şampiyonası'nda da başarılar dileyen Fındıklı, " İlimiz Uçarlar Spor Kulübü sporcusu Mustafa Başdaş, Vücut Geliştirme sporuna büyük bir özen ve disiplinle çalışarak Türkiye üçüncüsü olması ve Milli Takıma seçilmesi bizleri oldukça memnun etti. İlimizin Vücut Geliştirme branşında ilk milli sporcusu olan Mustafa Başdaş, 11-14 Aralık 2015 tarihleri arasında El Salvador ‘da yapılacak Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına katılacak. Umarım iyi bir derece ile döner" dedi. 

"Dünya Şampiyonası'nda ülkemi temsil edeceğim"

Türkiye üçüncülüğünü elde eden Başdaş ise, "2008 yılından bu yana Uçarlar spor kulübünde Mustafa Akaltun hocamın kontrolünde bu sporu yapmaktayım, daha önce 2012 Yılında Antalya da Türkiye üçüncüsü, 2013 yılında Kocaeli de Türkiye ikincisi, Aynı yıl Avusturya da yapılan Dünya Şampiyonasında 7. oldum. Bu yıl da  Mersin'de yapılan Türkiye Şampiyonasında üçüncü oldum, nasip olursa 11-14 Aralık 2015 tarihleri arasında El Salvador da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemi temsil edeceğim" diye konuştu. 

"Şehrimizde çok iyi başarılar elde edecek sporcular var"

Başdaş'ın antrenörü Mustafa Akaltun ise şunları söyledi: "Yaklaşık 12 yıldır Uçarlar spor kulübünde ağabeyim Nurettin Uçar ile birlikte çalışmaktayız. Bugüne kadar bir çok yarışmaya katıldık, Malatya’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Mustafa kardeşim genetik harikası bir insan, bu yarışmada esasen birinci Mustafa’dır. Heyecanına yenik düştü. İnşallah 11-14 Aralık 2015 tarihleri arasında El Salvador da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında heyecanını yenerek Ülkemize ve Malatya’mıza Altın madalyayı getirir. Şehrimizde çok iyi olabilecek sporcular var, umarım heveslerini yitirmeden önümüzdeki yıllarda Mustafa ile birlikte şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız