SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Şampiyonasına Katılacaklar

0
Güncellendi - 2019-11-14 02:11:58
Dünya Şampiyonasına Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un kick boks sporcuları Hakan Karakuş ile Mehmet Kaya, WAKO Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nda milli formayla mücadele edecekler.

WAKO Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası, 23 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. Dünya şampiyonası kapsamında ülkemizi temsil edecek sporcular, 14-22 Kasım tarihleri arasında Antalya Grida City Otel'de kampa girecek.

Hasan Basri Karakuş ise WAKO Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası kapsamında gerçekleştirilen kampta, milli takım antrenörü olarak görev yapacak. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mahmut Cücemen, yönetim kurulu üyesi Ahmet Yalınkılıç ile sporcuların Malatya'daki son antrenmanını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu. 

Sporculara Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda başarılar dileyen Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mahmut Cücemen, "Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası ülkemizde gerçekleştirilecek. Dünya şampiyonasında iki sporcumuz, ülkemizi temsil edecek. Bu kapsamda sporcularımız, Antalya'da düzenlenen milli takım kamp çalışmalarına katılacaklar. Malatya'mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Dereceyle döneceklerine olan inancımız tam" dedi. 

Sporcuların antrenörü Hasan Basri Karakuş ise iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini kaydederek, "Sporcularımız bu yıl yapılan 4 şampiyonada da birincilikle döndüler. Daha önceden de yurt dışı tecrübeleri var. Dünya şampiyonasında mücadele ettiler. Bu yılda Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nın Türkiye'de olması bizim için büyük bir avantaj. Sporcularımızdan iyi bir derece bekliyoruz" diye konuştu. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyesi Ahmet Yalınkılıç da Malatya Büyükşehir Belediyespor'a destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti. 

Yalınkılıç, 2000 yılından buyana Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde kick boks branşının yer aldığını hatırlatarak, "Daha önce birçok kez dünya ikinciliği, üçüncülüğü almış bir kulübüz. İnşallah bu arkadaşlarımızda bizi çok iyi bir şekilde temsil edecekler. Bizde elimizden geldiğince sporcu arkadaşlarımızı daha da destekleyeceğiz. Bu çocuklarımız hem Malatyalı hem de Malatya'nın geleceği, bu anlamda da çok büyük bir kazanç sağlıyoruz" şeklinde konuştu. 

Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda milli formayla mücadele edecek olan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün kick boks sporcusu Mehmet Kaya, dünya şampiyonasına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Biraz heyecan var. İyi çalıştık. Yaklaşık 3 aydır yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Kendimizi maç yaparak daha da geliştirdik. Dünya şampiyonasında da inşallah hem Malatya'mızı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyon olmak istiyoruz, inşallah alıp geleceğiz."

Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda milli formayla mücadele edecek olan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün kick boks sporcusu Hakan Karakuş ise iyi bir hazırlık döneminin ardından Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele edeceklerini kaydederek, "Tabi ki bizim oradan güzel bir sonuçla dönmemiz sporcu arkadaşlarımıza da yansıyacak. Onlarda bizi örnek almaya çalışacaklar. Bende şampiyon olmak istiyorum. Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda bayrağımızı dalgalandırarak, İstiklal Marşımızı okutmak istiyorum. Tüm Türkiye ve Malatya'mıza bu duyguyu yaşatmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız