SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dünya Standardında Yapıyoruz!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, ilçe merkezinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Bayrak, çalışmalar sebebiyle rahatsız olan esnaftan da biraz sabır istedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, "İlçe merkezi yolları, caddeleri alt yapısıyla beraber yeniden imar ediliyor. Yapılan hizmetten halk son derece memnun. Hatta dışardan gelen Doğanşehirliler yapılan yolları görünce burası Doğanşehir mi acaba diyorlar. Şuana kadar 300 bin YTL'nin üzerinde harcama yapıldı"şeklinde konuştu.

Yol çalışmalarının dünya standartlarına göre yapıldığı için işlerin biraz yavaş yürüdüğünü kaydeden Başkan Bayram şunları söyledi; “Biz yolları rast gele yapmıyoruz. Yolların dünya standartlarında olmasını hedefliyoruz. Yaptığımız yerlerden geçen tüm içmesuyu ve kanalizasyon borularını değiştiriyoruz. Bu da bize zaman kaybettiriyor. Bunu halka anlatmak zor. Bu vesile ile halkımız ve esnafsımız sıkıntı çekecek ama yapılan işin kaliteli ve temiz olması inanıyorum ki herkesi fazlasıyla memnun edecektir. Yapılan hizmetin kaliteli olmasını istiyorsak biraz sabırlı olmak lazım ki sonra ikide bir yolları söküp tamirat yapma gereği duymayalım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız