SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Turundaki Bisikletçi Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-08-03 21:38:21
Dünya Turundaki Bisikletçi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Bisikletiyle dünya turuna çıkan Mark Koelen, düzenlediği tur kapsamında Malatya’ya geldi.

Hollanda’dan yola çıkan ve dünyayı bisikletle dolaşacak olan 42 yaşındaki Mark Koelen, tüm dünyaya insanların ne kadar iyi olduklarını göstermek ve insanları birleştirmek için bisikletiyle yola çıktı.

Malatya’da da geziler yapan ve hayranlığını gizleyemeyen Mark Koelen, gittiği yerlerde insanlara bileklik hediye ettiğini ve bu sayede aralarında bir bağ oluştuğunu ifade etti.

Hollandalı bisikletçi, tüm insanlara insanların ne kadar iyi olduğunu göstermek istediğini ve bunun için bisikletiyle yola çıktığını dile getiren Mark Koelen, dünyanın farklı yerlerinde insanlarla tanışıp, onlarla bir araya geldiğini söyledi.

  Mark Koelen’in Malatya’dan sonra Van’a geçeceği ve Türkiye turunu tamamlayarak, İran’a geçeceği belirtildi. Koelen, bisikletiyle birlikte Türkistan, Kazakistan, Hindistan, Nepal, Bangladeş, Mymmar, Güneydoğu Asya, Avustralya ve Güney Amerika’ya da turlayacak.

Koelen, bu ziyaretlerin ardından yeni bir tur programı belirleyecek.

MUSTAFA EKİCİ EŞLİK ETTİ

Dünyanın farklı yerlerinde farklı insanlarla tanışıp onları bir araya getirmeyi amaçladığını aktaran Koelen, uzun bir yolculuğun ardından Malatya’ya ulaştı. 42 yaşındaki bisikletçiye Malatya’da bisiklet adına yoğun faaliyet yürüten Mustafa Ekici eşlik eti.

Battalgazi Kervansaray olmak üzere Malatya’daki tarihi ve doğal güzellikleri Ekici ile birlikte ziyaret eden Mark Koelen, gezdiği yerleri fotoğraflamayı da unutmadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız