SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünyada Eşi Benzeri Yok!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:25:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, partinin kuruluşunun 13. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Tam 9 seçimi, üstelik oylarını artırarak kazanan partimiz ve liderimizin başarı hikayesinin dünyada eşi benzeri yoktur."dedi.

Çalık, şunları söyledi:

"AK Parti olarak; ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, öncü ülke olma adına çıktığımız bu yolda 13. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz.

Temelleri 2001 yılında atılan, milletin teveccühüyle 2002 yılından bu yana geçen süreçte ekonomiden demokrasiye, toplumsal refahtan uluslararası ilişkilere birçok başarının sahibi Ak Parti iktidarıdır.

Geçtiğimiz 12 yılda istikrara, yatırımlara, dev projelere imza atan partimiz ülkemizi; Kişi başına düşen gelirini 3 katına çıkaran, 27,5 milyar dolar olan Merkez Bankası rezervi 2014 yılında 135 milyar dolara yükselten, yüzde 55'i aşan enflasyon rakamlarını yüzde 6'ya çeken, IMF'ye olan borçlarını sıfırlayan,  borç alan değil, borç veren ülke konumuna getirmiştir.

'Eski Türkiye artık eskide kaldı' diyerek Yeni Türkiye’nin temellerin atan Ak Parti, ezberleri bozarak Türkiye’yi hedefleri olan bir gelişmiş ülke konumuna taşımıştır. Ülkemiz, tüketen değil, üreten ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Bu süre içerisinde ülkemizin geleceği için kalıcı çözümler üretmek, medeniyet yarışında Türkiye’mizi daha da öne çıkarmak için her türlü çabayı gösterdik, bir “reformlar ülkesi” haline geldik. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bütünlüğümüzü, ideallerimizi, hedeflerimizi, en önemlisi de inancımızı koruyarak sağlam ve güvenli adımlar atmaya gayret ettik.

Tam 9 seçimi, üstelik oylarını artırarak kazanan Partimiz ve liderimizin başarı hikâyesinin dünyada eşi benzeri yoktur. Partimiz, önüne konan engelleri de; birlik ve beraberlik içinde, mücadele ederek milletimizin desteğiyle aşmıştır.

Bugün kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin gelecekteki huzur ve refahını kalıcı kılmaktır.

Kuruluşundan itibaren mensubu olmaktan onur duyduğum partimiz, beraber çalışmaktan gurur duyduğum liderimiz ve yol arkadaşlarımızla aynı heyecanla coğrafyamıza, ülkemize ,milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 13.kurulus yıldönümünde;Partimizi kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan halkımıza, kuruluşundan itibaren emeği geçen teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı iletiyor, tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız