SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünyanın En Güzel Şehrinin Milletvekiliyim"

0
Güncellendi - 2016-06-28 16:55:53
A- A+ PAYLAŞ

Ortak Değer Malatya Derneği’ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mecliste yaptığı konuşmalarda ‘ Dünyanın en güzel şehrinin milletvekiliyim’ dediğini belirterek “Sanatçılarımızla,işadamlarımızla, siyasetçilerimizle,yazarlarımızla gurur duyuyoruz. Bu kişilerin sayısının artmasını, olanların da unutulmamasını diliyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Ergün Kılıç, “Malatyalı siyasetçilerimizin önemli görevlerde olması bizleri gururlandırıyor.” diyerek “Rahmetli Turgut Özal, Recai Kutan gibi daha üst görevlerde yer almalarını arzu ederiz. Bu tüm Malatyalıları mutlu eder.Biz her zaman Malatyalılar olarak hemşerilerimizle gurur duyan insanlarız.Hangi partiden olursa olsun bizi temsil etmeleri bize mutluluk verir.Sayın Ağbaba’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

Ağbaba ise , “Malatya diğer illerden kültürel ve sosyal anlamda farklı. Kendine özgü sosyal yapısı, kültürü, şivesi var. Bunların yeni kuşaklara aktarılması önemli. Derneğimiz bunu yapmaya çalışıyor. Az önce dernek tarafından çıkarılan dergiye baktım. Malatya’nın ortak sevgisini kazanmış kişilerle ilgili çalışmalar yapılmış. Kenti kent yapan sadece o kentteki bina sayısı , caddelerin büyüklüğü değil,kenti kent yapan, o kentte yetişmiş insanlardır. Hangi görüşten olursa olsun, sanat, siyaset, spor alanında herkesin ortak sevgisini kazanmış kişi sayısı ne kadar çok olursa o kent, kent kimliğine kavuşur. Her zaman övünerek söylüyorum, mecliste konuşmalarıma başlarken ‘Ben Dünyanın en güzel kentinin milletvekiliyim’ diyorum. Biz sadece kayısımız ile değil, işadamlarımızla, siyasetçilerimizle, sanatçılarımız, yazarlarımızla gurur duyuyoruz. Bu kişilerin sayısının artması olanların da unutulmamasını diliyoruz.Ayrıca, tüm Malatya’yı kapsayan derneklerin sayısının artmasını diliyorum. Malatya’nın meclisteki sesi olarak katkı sunacağımız her konuda yardım edeceğimizin bilinmesini istiyorum.”şeklinde konuştu.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Haydar sessizce (7 yıl önce)
    Dünyanın en güzel sehri olarak eğer Malatya yı görüyorsanız vizyonunuz yok demektir
    0
    0
    Yanıtla