SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünyanın En İyilerinden Biri.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:58:12
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nden (İÜ) bir heyet, Taiwan National Cheng Kung Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İÜ tarafından konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ağustos ayı içerisinde Üniversitemizi ziyarete gelen Taiwan National Cheng Kung Üniversitesi (NCKU) Rektörü ve heyetinin daveti üzerine Taiwan’a üç günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.

Lisans ve lisansüstü eğitim konusunda ve teknoloji işbirliği amacıyla yapılan ziyarete İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Yakupoğulları ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Tuğluk katıldı.

Heyetimizi, mühendislik alanında dünyanın en iyi 10. üniversitesi olan National Cheng Kung Üniversitesinden Rektör Prof. Dr. Hwung-Hweng Hwung, Genel Sekreter Chin-Cheng Chen, Mühendislik ve Tıp Fakültelerinin dekanları ile üniversite hastanesi direktörü karşıladı. İlk gün Mühendislik Fakültesi ve Teknokentte yapılan ziyaretlerde özellikle alternatif enerji teknolojileri, mikroçip üretimi ve biyomedikal mühendislik konusunda incelemelerde bulunuldu. İkinci gün ise, Tıp Fakültesi ve üniversite hastanesinde temaslarda bulunan heyetimiz; özellikle organ nakli, kanser hastalıkları, tıbbi cihaz ve tıp teknolojilerinin geliştirilmesi konularında çalışmalar yaptı.

National Cheng Kung Üniversitesinde inceleme ve görüşmelerde bulunan heyetimizin, söz konusu üniversite yönetiminin gösterdiği konukseverlikten ve ziyaret edilen her birimde Türk bayrağının göndere çekilmesinden büyük memnuniyet duyduğu öğrenildi. Heyetimiz, çalışmalarını tamamlayarak Türkiye’ye döndü” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız