SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dünyanın En Stratejik Mesleği'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, öğretmenliğin dünyanın en stratejik meslek olduğunu söyledi.

Öğretmenler Günü nedeniyle Halk Eğitim Merkezi'nin salonunda bir tören düzenlendi. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldılar.

Törende konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, öğretmenliğin dünyanın en stratejik mesleği olduğunu ifade ederek, sendikacılık anlamında öğretmenlerin bir birinden uzaklaştığını kaydetti. Daşöz, "Farklılıklarınız ne olursa olsun, öğretmenliğin çok yüce bir meslek olduğunu asla unutmayınız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, öğretmenlere yönelik olarak, "Sizler taşıdığınız sorumluluğunuzun bilincindesiniz. Gelecek sizlerle aydınlanacaktır. Atatürk'ün işaret ettiği yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserinizle övünebilirsiniz. Yetiştirdiğiniz nesil nitelik bakımından mükemmel olma yolundadır" dedi.

Törende, stajyer öğretmenler yemin ederken, emekli olan öğretmenlere ise belgeleri verildi.

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlene şiir, kompozisyon ve resim dallarında derece alan öğrencilere ödüllerinin verildiği tören Öğretmenler Korosu'nun verdiği konserle devam eti. Tören, 10. Yıl Marşı'nın toplu halde okunması ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız