SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maç Dönebilirdi Ama Dönmedi!.."

0
Güncellendi - 2016-09-26 22:20:30
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, 1-0 mağlup olarak liderliği kaybettikleri Altınordu maçı ile ilgili değerlendirmesinde, ilk yarı iyi olmadıklarını, ikinci yarı hamlelerine rağmen maçı döndüremediklerini söyledi.

"DÜNYANIN SONU DEĞİL AMA.."

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz üzücü bir sonuç aldıklarını kaydetti.

Kendilerine yakışmayan temposuz bir maç çıkardıklarını Buz, şöyle konuştu:

"İlk yarıdaki oyun bizi üzdü. Duran toptan gol yedik. İkinci yarı hamlelerimizi yaptık. Baskılı da oynadık, maç dönebilirdi ama dönmedi. Altınordu'yu tebrik ediyorum. Dünyanın sonu değil ama daha iyi bir oyunla mağlup olsak farklı olurdu. Maç içinde golü bulsaydık, biraz daha farklı olurdu."

ALTINORDU CEPHESİ..

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek sezonun ilk galibiyetine imza atan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Aldığımız bu galibiyet bize hem moral oldu hem de gelecek haftalar için ışık diyebilirim." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta Adana Demirspor karşısında kendi kimliklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Bu moralle Yeni Malatyaspor karşılaşmasına çıktıklarını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Atatürk Stadı bize psikolojik olarak dezavantaj sağlıyor. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapmamız gerekiyordu. İlk yarı farkı artırabilirdik, ilk yarıda rakibe pozisyon vermedik. Bizim için çıkış maçıydı, ilk yarı oyunu tutmak istedik. Skorda da öne geçtik. Aldığımız bu galibiyet bize hem moral oldu hem de gelecek haftalar için ışık diyebilirim. Lider 10 puana sahip, bizim 6 puanımız var. Çıkışımız devam edecek, ilk yarı sonuna kadar ilk 6 içinde olmak istiyoruz."

Eroğlu, Doğanlar Stadı'nın tamamlanmasının kendilerine avantaj sağlayacağını belirterek, kendilerini desteklemeye gelenlere de teşekkür etti.

Kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın 2016 sonunda altyapı oyuncuları dışındaki isimlerle yollarını ayırma düşüncesinin hatırlatılması üzerine Eroğlu, "Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıp, o kararı o gün değerlendiririz diye düşünüyorum. Futbolcuların moralleri bozuldu ama onlarla konuştuk. İki haftadır iyi gidiyor. Bizim işimiz kalan 11 maçı alacak şekilde çıkıp oynamak."

Takımın tek golünü atan Umut Sözen de sezona kötü başlamasına rağmen gün geçtikçe daha iyi duruma geldiğini belirterek, "Golden önce serbest vuruşu Sertaç kullanmak istedi ancak 'ben vurayım, gol olacak.' dedim." ifadelerini kullandı.

İzmir, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • İbrahim (7 yıl önce)
    Gol erken gelmiş.Daha iyi ya gol atmanız için daha 65 dakikanız var demektir.İşte asıl sorun da burada.Şampiyonluğa oynuyorsanız, bunu hem bedenen hemde fikren gerçekleştirmeniz gerekir.Mücdadelenizde hırs ve azim olmalı.İnanmazsanız olmaz.Uzun yıllar ptt 1.ligi takip eden biri olarak kısaca şunuda belirtmek isterim.Hiç bir iddiası olmuyan altınordu maçında kaçırılan 3 puanı çok ama çok arayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Özbalcı (7 yıl önce)
    Bakin arkadaşlar,3puan aldığımız maçlar,mersin,Samsun,Gaziantep b.ş, mersin gençlerle,samsun gençlerle çıktı,büyükşehir sahamızda güç bela yendik,denizli bizden iyi oynadi berabere kaldık.Şu an mersini yenebilir miyiz, antebi yenebilir miyiz,çok zor.Eğer şampiyon olmak istiyorsak ,ayaklarimiz yere sağlam basmali ,ütopik düşüncelerle şampiyon olunmaz. Malatyamizin memleket olarak yeri süper ligdir.Eleştirimiz daha iyiye gidebilmek içindir,yoksa her zaman yönetimin ve teknik ekibin arkasindayiz çunku biz iyi bir malatya milliyetçisiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (7 yıl önce)
    Dünyanin sonu hoca akilli ol !!!Dersine iyi calis bu son sansin Malatyaliyi üzme bir daha ... Malatyali kovdumu bir daha dönemesin haberin olsun ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Golculer nerede bir takım bir gol atamazsa nasıl sampiyon olur,cok önemli fırsatlar kactı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Balıkesir maçı sonrası İrfan Hoca gönderilebilir, iki maç mağlubiyet mesele değil. Ligin dişlileri ile oynamadan 2 mağlubiyet alırsak zaten daha doğrulamayız. Bu hafta oynanacak maç bu nedenle önemli. Tribünler ikinci mağlubiyeti kabullenmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan (7 yıl önce)
    Erken gelen şok mağlubiyet, önümüzdeki haftalar için ders çıkarmamıza fayda sağlayabilir. Herkes hazırlığını ona göre yapar. Bu lig ciddiyetsizlik kaldırmaz. Allahtan ligin daha başındayız ve 2 puan ortalaması ile gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (7 yıl önce)
    Bu hocadan bişey olmazzzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (7 yıl önce)
    Formsuz irfan başaran ve eren tozlu ile ilk yarıya başlamak hataydı,madem MBA azubuke ve austin amudu formsuz diye ilk onbirde yoktu ikinci yarı ne değişti de maça aldın?maçı canlı izleyen bir taraftar olarak söylüyorum bu maçı katleden senin saçma sapan oyuncu tercihlerindir sayın hoca...birde maç sonu dördüncü hakeme gidip dakikalarca ne anlattın çok merak ediyorum irfan buz....son olarak kendine gazeteci diyen malatyadan gelen İsmail.... Topu oyunu biraz geç soktu diye 7 yaşındaki top toplayıcı çocuğu neredeyse dövüyordu ayıp hemde çok ayıp İsmail efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • izmirden (7 yıl önce)
    İzmirde yaşayan malatyalılar yılda 2-3 maç için bile stada gelmiyorlar.Bu maçta takımda taraftarda teknik direktörde birbirine denk ti. Ancak izleyici 1 kişi de olsa tiyatro "sahne " der çıkar oyununu oynar .İrfan hoca bu yıl takımı oynatamıyor.Şu 4 haftalık süreç bizi yanılmasın.Daha güçlü takımlarla oynamadık. İnşallah yukarıda ki uç unsur denk gelir ve herşey yoluna girer.İzmirden selam ve sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    arkadaşlar benim şu işe aklım ermedi. 2.7 milyon dolar verip golcü diyen aldığımız Mıchael Pereıra denen futbolcu, şu güne kadar daha bir gol bile atamadı... neredeyse takımın toplam değerinin üç te biri değilmi. bu futbolcuya bukadar yüksek bi para niye verildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    suat perira gölcü değil sol kanat oyuncusu
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit (7 yıl önce)
    hocam sana bu mağlubiyet yakışmadı be
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (7 yıl önce)
    hoca resmen gevelemişsin sözlerin ve oynattığın kadro perişandı fazla konuşma artık havalar girmiştik havamızı indirdiler önüne bak ve artık az konuş çok iş yappp
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Bir Denizlispora, Eskişehire, Giresuna, Boluya yenilsen anlarım ama bu altınordu denen takımın ne ?özelliği var.Altınordu Klüp başkanı bile bu takımdan şikayetçi iken böyle bir ortamda , iddiası olmuyan bir takıma yenilmek neyin nesi? inanın normal değil.Bu ligde iddiası olan her takıma yenilebilirsiniz ama böyle maçlarda puan çıkartamazsanız.Tolare edebileceğiniz maç kalmaz.Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama şu maçtan sonra , sahamızda oynuyacağımız maçlarda rakipler daha rahat oynuyacaklardır.Yani diyorumki rakipleri korkutan bir takım hüvviyeti çok ama çok önemli.Biz bu maçla bu kimliğimizi kaybettik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyub Özkaya (7 yıl önce)İbrahim isimli kullanıcı yorumuna
    %100 katılıyorum. 13 puanla gelecek haftaki maça çıkmamızla bu saçma mağlubiyet sonrası çıkmak cok farklı. Adamlar çok daha rahat olacaklar. Umarım haftaya bir kazaya kurban gitmeyiz. İspanyadan sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla