SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Dünyanın Sonu Değil..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetle ilgili "Bir maç kaybettik, bu da dünyanın sonu değil" değerlendirmesini yaptı.

İstanbul'daki maçtan sonra takımın Salı günkü antrenmanını yöneten Kartal, basın mensuplarına İstanbul Büyükşehir Belediye ve önümüzdeki Pazar günkü Mardinspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Kartal, "Bu hafta oynayacağımız Mardin maçını düşünüyoruz. Onun için artık o maçı artısı ve eksiğiyle geride kalıp kapatmak mecburiyetindeyiz ki önümüzdeki Mardinspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp konsantre olalım." derken, futbolcularda bir performans düşüklüğü olup olmadığı yolundaki soruya, "Ben katılmıyorum. oyuncularım o kadar seyirci gelmiş 20-25 bin seyircimizin önünde oynadık. Onlara en azından bir galibiyet, bir beraberlik vermiş olsaydık daha iyi olurdu."yanıtını verdi.

Kartal, takım üzerinde bir yorgunluk olup olmadığına ilişkin olarak, "Ben katılmıyorum öyle bir şey olduğuna. Dönem dönem bazı oyuncuların form düşüklükleri olabilir, çıkışları da olabilir, bunlar futbolun içinde olan şeylerdir.

Tabii ki önemli bir puan kaybı. En azından yenemiyorsan yenilmemeniz gerekiyor rakibinize. Önemli bir avantaj, bir maç kaybettik bu da dünyanın bir sonu değil yani." şeklinde görüşlerini açıkladı.

Malatyaspor Teknik Direktörü, değerlendirmelerini "Bundan sonrası için her maçımızı, her zaman olduğu gibi kazanmak için mücadele edeceğiz. Başka şansımız yok yani, başka çaremiz de yok.

Mardinspor bu hafta moralli. Oftaş’ı 3-0 yendiler. Onlar da kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Artık zor bir maç olacak. Ama önemli olan bizim kazanmamız yani. Kazanmamız içinde ne gerekiyorsa onu yapacağız." diye sürdürdü.

"Taraftarlarımızın her hangi bir panik içerisinde olmalarını istemiyorum. Strese girmelerini istemiyorum. Bize bu maça taraftarlarımızın gelip sonuna kadar desteklemelerini bekliyorum. Bunlar futbolda var. Taraftarlarımızın her hangi bir panik içerisinde olmamaları gerektiğini, takıma ve oyuncularımıza sonuna kadar destek çıkmalarını istiyorum. Ben bunu istiyorum. Bugün Galatasaray 8 puan gerideyken hala şampiyon olacağız diyorsa, biz şu anda 3 puan gerideyiz, her hangi kaybetmiş bir şeyimiz yok. Gerekli tedbirleri alacağız." diyen Kartal, yöneticilerin yaklaşımını da, "Yöneticilerimiz zaten şu anda üzerlerine düşen görevlerini sonuna kadar en iyi şekilde yapıyorlar." sözleriyle değerlendirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız