SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünyaya Kafa Tutan Lider.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:41:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik’ konulu programa katıldı.

Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği’nde (MÜSİAD) Genç MÜSİAD tarafından gerçekleştirilen program kapsamında gençlerle bir araya gelen Çalık, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Milletvekili Çalık, MÜSİAD’ın kurulduğu günden itibaren birçok zorluklara rağmen yol aldığını ifade ederek, “MÜSİAD çok iyi bir okuldur. Sadece bir meslek, sivil toplum kuruluşu ya da gönüllü teşekkül değil, içinize giren her yönetici, iş adamı ülkenin yerelinde ya da ulusalında yönetici olmuştur” dedi.

Gençleri çok önemsediklerini ifade eden Çalık, şunları söyledi:

“Gençlik derken; ahlaklı, adaletli, dava ruhuna ve şuuruna sahip bir gençlik istiyoruz. MÜSİAD bu konuda çok etkin. İçinizde Milli Türk Talebe Birliği’ne (MTTB) üye olan arkadaşlarımızda var. Bugün Türkiye’nin yönetiminde bulunan yöneticilerimiz bu ahlaklı, dava ruhuna sahip ve adaleti bilen gençliğin siyasetiyle yol almış insanlar. Gençlik kolları başkanlıklarıyla başlayan siyasi hayatları bugün Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığa kadar yükselmiştir. Dolayısıyla sizler bizim yarınlarımız ve geleceğimizsiniz. Ve sizin gibi gençleri görünce yarınlardan çok daha umutlu oluyorum.”

Çalık, gençlik ve gençlik kollarının önemine de değinerek, “Yerel yönetimler, bizim iktidara gelişimizin en önemli sebebi, müsebbibidir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Başkanlığından geldi. 18 yaşında, Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşta gençlik kolları başkanlığıyla başladı. Gençlik kolları, bugünün dünyaya kafa tutan liderini yetiştirdi” ifadelerini kullandı.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enes Aydoğan ise Genç MÜSİAD’ın çalışmalarıyla ilgili Çalık’a bilgiler verdi.

Genç MÜSİAD bünyesinde oluşturulan komisyonların yoğun faaliyet içerisinde olduklarını belirten Aydoğan, “70’e ulaşan üye sayımız ve 15 kişilik yönetimimizle faaliyet göstermeye çalışıyoruz. Genç MÜSİAD bünyesinde oluşturulan komisyonlar tarafından hazırlanan projeleri hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Aydoğan, özellikle sosyal projeler yaptıklarını sözlerine ekleyerek, toplum yararına olan her türlü faaliyetin içerisinde yer aldıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Çalık, gençlerin sorularını cevaplandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız