SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünyayı Ayağa Kaldıran Karar...

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:42:49
Dünyayı Ayağa Kaldıran Karar...
A- A+ PAYLAŞ

Mısır'da devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi destekleyen 683 kişi mahkeme tarafından idama mahkum edildi.

MİNYA'DAKİ ŞİDDET OLAYLARINDAN SORUMLU TUTULUYOR

Mahkeme dosyayı müftüye gönderdi. İdama mahkum edilen 683 kişi geçtiğimiz yıl Minya'daki şiddet olaylarından sorumlu tutuluyor. İdama mahkum edilenler arasında Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed Bedii de bulunuyor.

529 KİŞİYE DAHA İDAM CEZASI VERİLMİŞTİ

Mısır'da geçtimiz ay 529 Müslüman Kardeşler üyesi idam cezasına çarptırılmıştı. İdam kararı başta insan hakları örgütleri olmak üzere birçok ülkede tepkilere neden olmuştu. Son alınan habere göre; 529 sanığın idam cezasına çarptırıldığı davada dosyayı karara bağlayan mahkeme, 37 kişi hakkında verilen idamı onayladı, 492 kişinin cezasını ise müebbet hapse çevirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız