SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duraktakileri Allah Korudu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:34
Duraktakileri Allah Korudu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da başka bir aracın ters yönden yola çıkması üzerine kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkarak otobüs durağının yanındaki iki adet aydınlatma direği ile iki ağacı yerinden söktü. Şans eseri durakta bekleyen yolcular, olaydan etkilenmeden kurtuldu. 

Olay, İstasyon Caddesi eski Tekel Fabrikası’nın önündeki otobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre, N.Y. adlı şahıs idaresindeki 44 PD 866 plakalı otomobil ile Sıtmapınarı istikametine doğru seyir halinde iken, aniden ters yönden U dönüşü yapan 44 FT 500 plakalı otomobilden dolayı kontrolden çıkarak, kaldırımdaki iki adet aydınlatma direği ile iki ağaca çarparak durabildi. O esnada otobüs durağında bekleyen yolcular, yanlarına düşen elektrik direği ve ağaç parçalarından şans eseri etkilenmeden kurtuldu. Kaza yapan otomobilin sürücüsü N.Y. ise, yine olayı yara almadan atlattı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kaza yapan otomobil çekici ile götürülürken, devrilen aydınlatma direği ile ağaçlar ise belediye ekiplerince kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız