SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duran MHP'den Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:50:16
Duran MHP'den Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirlerinden Hakim Abuzer Duran'ın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den milletvekili aday adayı olduğu bildirildi.

MHP'de aday adaylığı için başvuruların 12- 18 Mart tarihleri arasında yapılacağı belirtilirken, MHP'den aday adayı olmak üzere Adalet Bakanlığı'ndaki görevinden istifa ettiği öğrenilen Abuzer Duran, 1950 Adıyaman/Gerger doğumlu. Malatya Atatürk Ortaokulu, Malatya Turan Emeksiz Lisesi ve Ankara Hukuk Fakültesi mezunu olan Duran, askerlik görevinin ardından bir süre Malatya'da serbest avukatlık yaptı ve 1976'da hakim olarak Siirt/ Eruh'ta göreve başladı. Daha sonra Arapgir, Elazığ, Gölcük, Askeri Yargıtay'da hakim, Adalet Bakanlığı Müfettişi olarak görev yapan Duran, 2000- 2004 arası Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü, 2004- 2011 arasında Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2011 yılında Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine atandı. 

Evli ve 2 çocuk babası olan Duran'ın, MHP Malatya milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız