SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duran Otoya Çarptı, Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Cevherizade Mahallesi’nde trafik kazası sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki çocuk öldü. Bu arada Hekimhan’daki trafik kazasında da 6 kişi yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ..
Cevherizade Mahallesi Evliyaoğlu Sokağı’nda trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak 17.30 sıralarında Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 15 yaşındaki V.İ., sevkedildiği Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili araştırma yapan polis, V.İ.’nin motosikletle park halindeyken çarptığı otonun sahibi 31 yaşındaki H.N.D.’nin ifadesini aldı. H.N.D., park halindeki aracına adını olay nedeniyle öğrendiği V.İ. yönetimindeki motosikletin çarptığını, yaralı sürücünün hastaneye kaldırıldığını haber aldığını belirtti.

DİĞER KAZALAR..
Hekimhan ilçesinden Kurşunlu yönüne gitmekte olan 38 yaşındaki H.L. yönetiminde bulunan 44..612 plakalı minibüs, Dikenli Köyü mevkiinde sağ ön lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada sürücünün yanı sıra araçta bulunan 28 yaşındaki H.Y., 1 yaşındaki Ö.F..Y., 3 yaşındaki H.Y. ile 26 yaşındaki Y.Y., 30 yaşındaki Ö.K. adlı bayanlar yaralandılar.

Sivas Caddesi üzerinde de 27 yaşındaki C.E.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı 55 yaşındaki A.D.’nin ağır yaralandığı bildirildi.

Sivas Caddesi’ndeki diğer kazada 30 yaşındaki M.G. yönetimindeki otoyla çarptığı 44 yaşındaki Y.Ö.’nün yaralanmasına yol açtı.

Melekbaba Mahallesi 3. Caddede yol üzerinde oynayan 5 yaşındaki S.A. adlı erkek çocuk, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında 21 yaşındaki M.K.M. yönetimindeki otoyla 45 yaşındaki E.K.’nin yönetiminde bulunan traktör çarpıştı, oto sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen 58 yaşındaki İ.A.’ya, 27 yaşındaki U.K.’nin yönetimindeki oto çarparak yaraladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız