SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durdurdu Ama Dönmüyor!

A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı’nı son Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Darende Kaymakamı iken Van Vali Yardımcılığı görevine atanan Murat Uzunparmak, İdare Mahkemesi’ne açtığı davayı kazandığını,ancak eski görevine dönmeyeceğini bildirdi.

Bir açıklama yapan Uzunparmak, “Darende Kaymakamı olarak 1 yıl görev yaptıktan sonra Van Vali yardımcılığına talebim olmadan atandım. Haksız bir atama olduğu düşüncesiyle Malatya İdare Mahkemesinde atamanın iptali için dava açtım ve Mahkeme beni haklı bularak yapılan atamayı durdurdu. Atama işlemi hem Darendelilerin vicdanında hem de mahkeme kararıyla hukuk nezdinde mahkum oldu. İradem olmadan ayrıldığım Darende ilçesine şuan mahkeme kararıyla dönüp çalışma imkanım olmasına rağmen, kendi irademle Darende'ye dönmeme kararı aldım. Mevcut süreçten sonra Van ilinde vatanıma ve milletime daha faydalı olacağıma inandığım için Darende’ye dönmeyeceğim” dedi.

Uzunparmak, “Darendeliler zeki insanlardır, yapılan haksızlığın farkında oldukları gibi niçin yapıldığının da farkında olduklarından eminim. Ne düşünüyorlarsa düşündükleri gerçektir ve doğrudur. Dürüst insan bakır leğen iftira atan ise karınca gibidir. Karınca ne kadar uğraşsa da bakır leğende gedik açamaz. Mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız