SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durhan da Aday

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Kongresi ve seçimi, 27 Eylül Pazar günü yapılacak.

Sabancı Kültür Merkezi Salonu'nda saat 10.30'da başlayacak olan kongrede 600 delege oy kullanacak.

Şu anki başkan Ömer Ekici ile eski milletvekili Namık Hakan Durhan, il başkanlığı için yarışacak.

Eski milletvekili Namık Hakan Durhan, il başkan adayı
olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmak için adayım. Çünkü, biz 64 bin oy, 2 milletvekili, il belediye başkanı, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partiyi bırakmıştık. Şimdi ise, milletvekili, belediye başkanı, il genel ve belediye meclisi üyelerimiz yok. 2002 seçiminden sonra yapılan seçimlerde partimiz Malatya'da hep oy kaybetti" dedi.

İl Başkanı seçildikten sonra düşüncesinin Malatya belediye başkan adayı olmak olduğuna dikkat çeken Namık Hakan Durhan, "MHP'yi temsil noktasında, ülkücü hareketin mensuplarına yeterince hitap edilmediği, onların duygu ve düşüncelerine yeterince terennüm edilmediği, Malatya'nın meselelerine yeterince sahip çıkılmadığı, muhalefet görevinin hakkıyla yapılmadığını gördüğüm için aday oldum" ifadelerini kullandı.

"Yaptığımız çalışmalarda, ciddi bir desteğin arkamızda olduğunu gördük. Bu nedenle iddialı olarak il başkanlığına adayım" diyen Durhan, "27 Eylül'den sonra yeni yönetimimizle inşallah iş başına geleceğiz. Milletvekili adayı olmak için aday olmuyorum. İnşallah belediye başkanlığını da tekrar Malatya'ya kazandırmak istiyoruz. İl başkanlığından sonra yerel seçimde de Malatya belediye başkan aday olacağım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız