SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durhan'ın Annesi Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski milletvekillerinden Namık Hakan Durhan'ın annesi Yeşilyurt'ta vefat etti.

1999- 2002 yılları arasında MHP Malatya milletvekili olarak TBMM'de görev yapan, bu partinin eski il başkanlarından Namık Hakan Durhan'ın 67 yaşındaki annesi Makbule Durhan'ın, bir süredir Karaciğer Yetmezliği'nden rahatsız olduğu ve Yeşilyurt'taki evinde vefat ettiği bildirildi.

5 çocuk annesi olan Makbule Durhan'ın, Yeşilyurt Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tepecik Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. Cenaze törenine; Durhan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldılar.

Makbule Durhan'ın, yerel Gerçek Gazetesi'nin yazıişleri müdürü Mustafa Necati Gürdal'ın da anneannesi olduğu bildirildi.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız