SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Durmadan Çalışacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Arguvan ve Kale ilçeleri belediye başkan adaylarını ziyaret etti.

Aslanoğu'na ziyaret esnasında CHP İl Başkanı Celal Berktaş, CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ve parti üyeleri de eşlik etti.

Aslanoğlu'nun ilk durağı Arguvan ilçesiydi. Arguvan halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Aslanoğlu burada yaptığı konuşmada, Arguvan halkının yerel seçimlerde en iyi kararı vereceklerine inandıklarını belirterek, "Ben sadece neferim ve sizlerin verdiği görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Arguvan'da siz yaşıyorsunuz. Bizim amacımız Arguvan'ın en iyi hizmeti almasıdır. Arguvan'da yıllardır neler yapıldı, insanlar mutlu mu? Bir bakın. Belediyecilik halkla beraber bir şeyler üretebilmektir. Bu bir vizyon
işidir. Buna en iyi karar verecek sizlersiniz" dedi.

CHP Malatya İl Teşkilatı Başkanı Celal Berktaş ise, Malatya ve Türkiye genelinde başarıyı yakalayacaklarını ifade ederek, "Toplum birbirinden farklı düşünen, yaşayan, farklı gelenek ve değer yargıları olan bireylerden oluşur. Bu farklılıkların şiddet olmaksızın insanların bir arada yaşamaları o toplumun çağdaşlığını ortaya koyar. Bu çağdaşlığın gereği ise, insanca yaşamak için hukukun üstünlüğüne ve barış kültürüne inanmaktır. Arguvan Türküsüyle beraber, Arguvan marka olacak. Bu cümle slogan olmaktan çıkarak, yeni projeler ile gerçekleştirilecektir. Gece kondu, alt yapı ve üst yapı sorununun çözülmesi gerekir. Önceliğimiz ilçe sakinlerinin hak ettikleri yaşam standardına kavuşabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılmasıdır. Arguvan'ın ihtiyaçlarını göz önüne alarak, halkımızı rahatlatacak değişimi ortaya çıkaracak, ilçemizin güzelliğine güzellik katacak hizmetleri, projeleri gerçekleştirmek gerekecektir. Arguvan halkı ve ülkemizin bizden beklentileri vardır. Bu seçimler Malatya genelinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Halkımızın beklentilerini biliyoruz bu nedenle durmadan çalışacağız. Kendimize değil, kentimize belediye başkanı istiyoruz" diye konuştu.

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal de "İnsan vücudunun fonksiyonunu yerine getirebilmesi için şahdamarında bulunan kanın kesintisiz akması gerekiyor. Bu dönemde Arguvanlılar bu özelliklerini gösterecekler ve gerek Arguvan genelinde gerek Türkiye genelinde gerekse, Malatya özelinde siyasete olan katkılarını tüm yüreklilikleriyle ortaya koyacaklar. Ve CHP'nin halk unsurunu tekrar meydanlara koyacaklar. Ben buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Hüseyin Taştan da, Arguvan'ın bütün sorunlarını yakından bildiğini kaydederek, "Taşın altına elimi sokmam gerektiğini ve kendi yüreğimle, bilgi birikimimle, inancımla Arguvan Belediye Başkan Adayı olmaya karar verdim. Ben Arguvan'ın sorunlarını biliyorum" dedi.

Aslanoğlu'nun bir sonraki durağı ise Kale ilçesiydi. CHP Kale Belediye Başkan Adayı Hatice Şimşek'i ziyaret eden Aslanoğlu, "Kale, Malatya'nın en güzel yeri. Belediyecilik hizmettir, üretmektir ve vizyondur. Belediyecilik ahbap, çavuşluk ilişkisi değildir. Kale ilçesine son 10 yıl içerisinde benim dışımda bir milletvekili gelip, hizmet etti diyebilir misiniz? Ben Kale belediye başkan adayımızın yanında olurum. Görev verilirse, onu da rahat yatırmam. Kale ilçesine en iyi hizmet için çalışırız" diye
konuştu.

CHP Kale Belediye Başkan Adayı Hatice Şimşek ise, CHP'nin bir bayan olarak kendisine kapılarını açarak, adaylığını kabul etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz Kale için bu yola çıktık. Amacımız, hizmet. Birçok projelerimiz var. Kale'nin bir alt yapısı yok ve büyük sorunlar yaşanıyor. Burada sosyal patlama yaşatmak istiyoruz. Kale'de olmayacak hiçbir şey yok. Mükemmel bir yapıya sahip olan ilçemize hizmet etmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız