SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durmuş da Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:18:59
Durmuş da Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

AKP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ahmet Durmuş, “Memleketime hizmet etmek için yola çıktım ve kolları sıvadım” dedi.

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için çalışmalarını sürdüren ve bu konuda ziyaretler gerçekleştiren Ahmet Durmuş, “22. dönem, Malatya 7. sıra milletvekili adayı idim. 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için çalışmalarımı sürdürüyorum. 2012 yılında yasa ile büyükşehir olan Malatya’mıza hizmet için yola çıktım. Partimize sinerji oluşturmak ve partimizin demokrasisine katkıda bulunmak ve memleketime hizmet etmek için yola çıktım ve kollardı sıvadım. Bayrak yarışını ileriye götürmek için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurumu yapacağım” ifadelerini kullandı.

1969 yılında Malatya’da doğan Ahmet Durmuş, Maden Mühendisi. İstanbul’da mühendislik yapıp tekstil işi ile uğraşan Durmuş, İstanbul ve Malatya başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı piyasalarında çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız